Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem Az emberi jogok és az átmeneti igazságszolgáltatás szakirányú jogi képzése
The Hebrew University of Jerusalem

Az emberi jogok és az átmeneti igazságszolgáltatás szakirányú jogi képzése

Jerusalem, Izrael

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 16 000 / per year *

Az egyetemen

* A tandíj 16 000 dollár. Ez magában foglalja a tanórán kívüli tevékenységeket és az egészségbiztosítást. A dorms szálláshelyei felár ellenében vehetők igénybe.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A jogi szakon az emberi jogok és az átmeneti igazságszolgáltatás szakirányával

A héber egyetem Jeruzsálem Jogi Karán pályázatokat kér az egyéves jogi szakra az emberi jogokkal és az angol nyelvű átmeneti igazságszolgáltatással foglalkozó szakirányú szakirányon, melyet a tudományos tudományok, a nemzetközi kapcsolatok és más, az emberi jogok és az emberi jogok területéhez kapcsolódó tudományágak szakirányú diplomáinak kaptak. átmeneti igazságszolgáltatás.

Az MA program 20-25 tudományos tanfolyamot kínál felső jogi szakértőkkel Izraelből, Európából és Észak-Amerikából, beleértve a nemzetközi humanitárius jog, a terrorizmus elleni törvény, a nemzetközi bíróságok és bíróságok tanfolyamait, az átmeneti igazságszolgáltatás, az Egyesült Nemzetek jogát, jogi szempontokat a közel-keleti konfliktus, a nemzetközi büntetőjog, a nemzetközi emberi jogi törvény stb.

A kar felsőbb oktatók és gyakorlati szakemberek, köztük az ENSZ Emberi Jogi Bizottságának múltja és jelen tagja, múltbeli és jelenlegi jogi tanácsadók a kormányok és nemzetközi szervezetek, mint az ENSZ és az ICRC.

A program kitűnő tanulmányi programot kínál egy csúcsminőségű egyetemben, amely intellektuálisan ösztönző környezetben található: Jeruzsálem városa, amelynek hosszú konfliktusaival és sokféleségével, valamint Izrael Államával - a nehéz nemzetközi joggal szembesülő induló országgal és az emberi jogi kihívások.

Az emberi jogokkal, a konfliktuskezeléssel és az átmeneti igazságszolgáltatással rendelkező, jól képzett és gyakorlati szempontból hajlékony hallgatókat felkérik, hogy alkalmazzák a Programot. Reméljük, hogy a világ vezető emberi jogi és átmeneti igazságügyi szakértőinek növekvő családjává válik!

Belépés

Felvételi követelmények

A pályázóknak akkreditált egyetemi diplomával kell rendelkezniük a politikai tudományok, a nemzetközi kapcsolatok és az emberi jogokkal és az átmeneti igazságszolgáltatással kapcsolatos egyéb tudományágakkal kapcsolatban.

Azok a pályázók, akik korábban nem tanultak olyan oktatási intézményben, ahol az angol nyelvű oktatási nyelvnek hivatalos TOEFL vagy IELTS pontszámot kellett benyújtaniuk. A szükséges TOEFL pontszám 600 a papíralapú teszten, 250 a számítógépes teszten vagy 89 az interneten alapuló teszten. A minimális IELTS pontszám 7.

A pályázóknak meg kell adniuk önéletrajzukat, az akadémiai írásmintát, az ajánlást tartalmazó levelet és a hivatalos tudományos átiratokat.

Tanulmányi tanfolyam

Az MA program olyan elméleti és gyakorlati kurzusokat, workshopokat és szemináriumokat tartalmaz, amelyek jelentős interdiszciplináris alapokat biztosítanak az olyan területeken, mint az emberi jogok és az átmeneti igazságszolgáltatás, valamint az összehasonlító és történelmi kurzusok, amelyekben a hallgatók különböző kulcsfontosságú esetekkel foglalkoznak. különböző időszakokban. Különös hangsúlyt kap az izraeli-arab konfliktus és annak állásfoglalása.

Oktatás

A tandíj 16 000 dollár. Ez magában foglalja a tanórán kívüli tevékenységeket és az egészségbiztosítást. A dorms szálláshelyei felár ellenében vehetők igénybe.

Ösztöndíjak és ösztöndíjak állnak a képzett diákok rendelkezésére. Kérjük, forduljon Ms. Shanie Rabinowitzhoz, programkoordinátorhoz további információért.

További ösztöndíjak:

 • MASA - További információkért látogasson el honlapunkra.
 • Rothberg Nemzetközi Iskola - A Rothberg Nemzetközi Iskolával közösen megrendezett nemzetközi programok sokféle ösztöndíjat kínálnak a képzett jelölteknek. További információért kérjük, tekintse meg honlapunkat.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • MA az emberkereskedelem, a migráció és a szervezett bûnözés témakörében
  • Twickenham, Egyesült Királyság
 • A mester szociális munka, mint emberi jogi szakma
  • Berlin, Németország
 • Master in European Union Studies and Human Rights
  • Murcia, Spanyolország