Keystone logo
The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

Bevezetés

Azt akarjuk, hogy tanítványainkat biztonságossá, kompetens és független osteopathákká tegyük. Ezért olyan modern kurzusokat kínálunk, amelyek megfelelnek a legmagasabb tudományos színvonalnak. Jó tudományos alapot állítottunk elő (Evidence-Based Practice - EBP). Diákjainkat mindig széles tudományos ismeretek alapján kell cselekedniük.

Minőség. Innováció. Felértékelődés. Tisztelet. Ez az, amit az IAO®-ban állunk.

 • Minőség : Folyamatosan keressük az utakat, hogy még jobbá tegyük a tanfolyamainkat. Ebben fontos szerepet játszanak a mai diákok: részben visszajelzéseik révén javíthatják szolgáltatásaink minőségét.
 • Innováció : Az IAO® folyamatosan figyelemmel kíséri a legújabb fejleményeket (bizonyítékokon alapuló gyakorlat). Évek óta bevezettük a "kevert tanulást" a tananyagunkba. Ez azt jelenti, hogy tanítási módszereink a klasszikus oktatás és az e-tanulás kombinációjából állnak. Ezenkívül továbbra is olyan módszereket keresünk, amelyek révén a bizonyítékokon alapuló gyakorlat modellje még láthatóbbá válik a tanfolyamokon.
 • Értékelés : A csontritkulás fegyelmezettségének nagymértékű elismerése, de munkatársaink, tanáraink és hallgatóink erőfeszítései is.
 • Tisztelet : Nemcsak a diákjaink, tanáraink, asszisztenseink és munkatársaink tiszteletét, hanem a betegek tiszteletét is. Az osteopátia és betege közötti kapcsolat kölcsönös tiszteleten alapul.

Osteopátiás szakma

Az IAO® továbbra is törekszik arra, hogy növelje az osteopathiás szakma tudományos természetét és az osteopathia szakma elismerését minden országban, ahol képzést szervezünk. E tekintetben létfontosságú a meglévő orvosi szakmákkal való együttműködés.

Szociális cél

A csontritkulás tanfolyamaink mellett szociális célt is kipróbálunk. A Ghentben és Antwerpenben (Belgiumban) működő klinikáinkban mindenkinek lehetőséget kap mindenkinek, hogy élvezze az osteopathiás kezelés előnyeit. A klinikákon a betegeket a végzős hallgatók ingyenesen kezelhetik, természetesen mindig egy képzett oszteopátia felügyelete mellett.

Helyszínek

 • Ghent

  Kleindokkaai 3-5 , B-9000, Ghent

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések