Keystone logo
The International Institute Of Plant Engineering And Design

The International Institute Of Plant Engineering And Design

The International Institute Of Plant Engineering And Design

Bevezetés

The International Institute Of Plant Engineering And Design 2011 februárjában alakult közös vállalatként és Hollandiában rendelkezik adminisztratív irodával.

Az Intézet célja és alapvető tevékenysége a tudás, a tapasztalat megőrzése és a képzés és a tervezők képzése a folyamatban és a kapcsolódó iparágakban.

A képzés a csővezeték-tervezésre, a mechanikai statikus / forgó berendezésekre, a projektmenedzsmentre és a bevezető szintű műszaki mérnökökre, mint például a műszerekre, az elektromos és a polgári célokra irányul.

Online tanfolyamok, tanúsítványok és diplomák az InIPED-től

Az InIPED-en keresztül beiratkozhat a különböző online mérnöki tanfolyamokra: egyedi diplomás és szakmai kurzusok a mérnöki és kapcsolódó területeken. Keress egy diplomás vagy szakmai bizonyítványt vagy egy mestert a mérnöki részmunkaidőben, olyan ütemben, ami az Ön számára működik.

Fedezze fel a felajánlott online mérnöki kurzusokat különböző területeken, például csővezetékeket, forgógépeket, csővezeték-elemzéseket, statikus berendezéseket, villamosmérnöki tevékenységeket vagy műszereket.

Helyszínek

  • Netherlands Online

    Netherlands Online, Hollandia

Programok

Kérdések