Keystone logo
The Mico University College

The Mico University College

The Mico University College

Bevezetés

MICO UNIVERSITY COLLEGE nyilvántartásba Egyetem Tanácsa Jamaica (UCJ), hogy a tanárképzés a posztgraduális végzettséggel. Meg kell jegyezni, hogy ez a program által jóváhagyott Egyetemi Tanács Jamaica (UCJ).

Graduate fok A Mico School of Graduate Studies megbízással, hogy a dinamikus hozzájárulás az akadémiai táj termel magasan képzett pedagógusok, a vezetés személyi, politikai döntéshozók és a probléma megoldó.

Együttműködés az Intézet Műszaki és Oktatáskutató (ITER), a School of Graduate Studies célja, hogy elősegítse és koordinálja a minőségi vállalkozás, amely posztgraduális, fejlett posztgraduális és szakmai tanulmányi programok, kutatási és szolgáltatást a nyilvánosságnak összhangban a küldetés.

Jelenleg az iskola kínál négy (4) Doktori programok:

A Master of Arts in Oktatás (MAT) Az ügyvezető Masters in Management Oktatási (EMEM) (egyes kurzusok tanítják a School of Business Mona) Speciális Oktatási Mester M.Sc Tanácsadás és Szociális Munka

Tandíj és díjak Tandíj kerül felszámolásra egy hitelek aránya változhatnak évente. Kötelező University díjakat hozzá egyéb tételek. A diákok kötelesek a kifizetéseket teljes egészében, de a fizetési terv rendszerint a számlák osztály. A jelenlegi díj hitel $ 16,000.00 és a diákok várhatóan folytatni legalább 9 kredit szemeszterenként.

Belépési követelmények 1.. Kell legalább egy főiskolai diplomát egy akkreditált intézmény lehet: -Trained diplomás - diploma pedagógusképzés vagy -Pre képzett graduate- fokos nélkül tanárképzés 2. Hivatalos átiratát minden korábban részt Főiskolák és egyetemek. 3.. Két ajánlólevél: az egyik egy rendszergazda vagy más személyek, akik igazolják, hogy a kérelmező teljesítményt és hozzáállást dolgozni. 4.. Minden más képesítések, amelyek által megfelelőnek tartott University College Felvételi Board. 5.. A jelenlegi foglalkoztatási rekordot. 6.. Írásbeli dolgozat egy oldal a szándék és nyilatkozat "Mit jelent, hogy a Leader-egy szervezet, ebben a korban."

Az alkalmazás fontos része az egyetem rekord és be kell fejezni gondosan és pontosan. Hiányos jelentkezési lapok eredményezhet megtagadása.

A pályázóknak ki kell tölteniük felvételi kérelmet, beleértve a vissza nem térítendő jelentkezési díj JA 700,00 $ kifizetendő The Mico University College. Jelentkezési lapok online, vagy a Hallgatói Ügyek Hivatala.

Beadási határidő: Kapcsolat A Graduate School of Education.

Helyszínek

  • Kingston

    The Mico University College 1A Marescaux Road Kingston 5 , Kingston 5, Kingston

    Kérdések