Keystone logo
The Philips University

The Philips University

The Philips University

Bevezetés

Az elnök üzenete

A Philips Egyetem dinamikus intézmény, amely intellektuálisan ösztönző és kihívásokkal teli egyetemi és posztgraduális tanulmányi programokat biztosít. A Philips Egyetem programjai kiegyensúlyozottak, tartalmasak és hasznosak a hallgatók számára. Az egyetemi oktatók a tanítási és kutatási kiválóság bizonyítékaival, valamint a hallgatói tanulás iránti elkötelezettséggel szállítják a programokat.

A Philips Egyetem büszke tudósai kutatásainak és ösztöndíjainak minőségére, akik folyamatosan kutatják és feszegetik a meglévő tudás határait. Az akadémiai fejlődés nemcsak a tananyagra és a tankönyvekre támaszkodik, hanem az egyes osztályokat oktató kar tagjainak szakértelmére is.

A hallgatók is részesülnek az Egyetem gazdag tanórán kívüli tevékenységeiből. A Philips Egyetem számos sport-, társasági és egyéb tevékenységet kínál, amelyek nagyon népszerűek a diákok körében.

Valóban európai oktatási intézményként a Philips Egyetem tudományos munkáját a legmodernebb, egyedi építésű helyiségekben végzi, amelyek oktatást ösztönző környezetet biztosítanak.

A Philips Egyetemen szeretettel várjuk minden új hallgatónkat, és megígérjük, hogy felkészítjük őket a társadalmi felelősségteljes pozíciók betöltésére.

Philippos Constantinou, CPA
A Tanács elnöke

A Philips Egyetem története

A Philips Főiskolát 1978-ban alapították az akkori Egyesült Királyság oktatási minisztere, a tisztelt Gerry Fowler és a Ciprusi Egyetem Tanácsának korábbi elnöke, Yiannis Koutsakos, valamint egy jól ismert pszichiáter, Takis Evdokas és hivatásos könyvelő, aki a Philips College első igazgatója, Philippos Constantinou lett.

 • 1981 - Az első díjak elismerése - az első hallgatók átkerülnek az Egyesült Királyság és az Amerikai Egyesült Államok egyetemeire posztgraduális tanulmányok céljából.
 • 1996 - Az Ír Nemzeti Akadémiai Díjak Tanácsa elismeri a Philips College díjait.
 • 2000 - A kiválasztott Philips College díjak akkreditálása a Ciprusi Nemzeti Akkreditációs Testület (SEKAP) által.
 • 2005 - A 109 (I)/2005. Sz. Törvény közzététele, amely a ciprusi magánegyetemekre terjed ki.
 • 2005 - 2011 - A törvény módosításai a magán egyetemekre: 197 (I)/2007, 90 (I)/2008, 75 (I)/2010, 115 (I)/2010, 74 (I)/2011.
 • 2011 - A Philips College a Nemzetközösségi Egyetemek Szövetségének tagja lesz.
 • 2015 - A Ciprusi Minőségbiztosítási és Felsőoktatási Akkreditációs Ügynökség (DI.PAE) 2015 novemberében, a törvény (N.136 (I)/2015) alapján jött létre, mint a felsőoktatás minőségbiztosításának és akkreditációjának illetékes hatósága Ciprusi Köztársaság.
 • 2018 - A Philips Egyetem néven működő egyetem működtetésének első engedélyét a Ciprusi Minőségbiztosítási és Felsőoktatási Akkreditációs Ügynökség tanácsa adta meg 37. ülésén, 2018. december 11 -én.
 • 2019 - A Philips Egyetem működtetésére és az egyetemek nyilvántartásába való bejegyzésére vonatkozó engedélyt a Ciprusi Minisztertanács adta meg 2019. október 15 -i ülésein; hivatkozási határozat 88.356.

Küldetésünk és céljaink

Küldetésünk

A Philips Egyetem küldetése, hogy magas színvonalú kutatást és oktatást nyújtson a magasan képzett személyzet és a kiemelkedő tudományos potenciállal rendelkező hallgatók bevonásával, fejlesztésével és megtartásával. A megfelelő folyamatos folyamatos fejlesztési folyamatok révén az Egyetem a minőség kiválóságára törekszik munkájának minden területén, és olyan kultúra kialakítására törekszik, amelyben mind a hallgatók, mind a személyzet jelentősen hozzájárulhat a társadalom fejlődéséhez.

célok

 • A tudás, a tudomány és az oktatás népszerűsítése, a kritikus gondolkodás és az értelmi növekedés ösztönzése a diákok és a közösség számára.
 • Az új ismeretek termesztése, előállítása, terjesztése, alkalmazása és cseréje, valamint a technológia kínálta lehetőségek kihasználása.
 • Elismert, magas színvonalú alap- és posztgraduális oktatás biztosítása.

Az értékeink

A Philips Egyetem hallgatóinak közössége, a tantestület, a személyzet és az öregdiákok közös, mélyen őrzött értékekre támaszkodnak, amelyek irányítják a viselkedést és a cselekvést.

Mi a Philips Egyetemen mindenekelőtt a szellemi integritást, a vizsgálódás és a véleménynyilvánítás szabadságát, valamint minden személy egyenlőségét és méltóságát értékeljük. Ezek az értékek képezik az etikus magatartás alapjait a kutatásban, a tanításban, a tanulásban és a szolgálatban.

Értékeljük a tanítás, a kutatás és a kreatív tevékenység kiválóságát, amely gazdagítja a tanulási tapasztalatokat, fejleszti a tudást, inspirálja az elkötelezett állampolgárságot és elősegíti a közjót.

Nagyra értékeljük a tanulókat minden korosztályból és társadalmi rétegből, és törekszünk intellektuálisan kifizetődő oktatási környezet biztosítására mindenki számára.

A látomásunk

A Philips Egyetem arra törekszik, hogy a régió állami és magán egyetemei között vezető egyetemként ismerjék el, magas színvonalú oktatást és kutatást biztosítva a közösség számára. Az alapvető céljaink elérésének módját meghatározó folyamatunk a hallgatók, oktatók, személyzet és öregdiákok hozzájárulásától függ.

Campus jellemzői

  Rangsorok

  Philips-díjak elismerése a következő szakmai testületek által:

  • The Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), Egyesült Királyság
  • Okleveles könyvelők szövetsége (ACCA), Egyesült Királyság
  • The Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), Egyesült Királyság
  • A Nemzetközi Könyvelők Szövetsége (AIA), Egyesült Királyság
  • Az Institute of Certified Public Accountants (CPA), Írország.
  • A Chartered Institute of Insurance (CII), Egyesült Királyság
  • BCS, The Chartered Institute for Information Technology, Egyesült Királyság
  • Az Elemzők és Programozók Intézete (IAP), Egyesült Királyság
  • A Chartered Management Institute (CMI), Egyesült Királyság
  • Az Üzleti Vezetők Szövetsége (ABE), Egyesült Királyság
  • The Certified Public Accountants (CPA), Ausztrália.

  Philips Egyetem

  A Philips Egyetem működtetésére vonatkozó engedélyt a Ciprusi Köztársaság Minisztertanácsa adta ki 2019. október 15-i ülésén (hivatkozás: 88.356. számú határozat), 2013. február 5-től visszamenőlegesen. Ezt az engedélyt megelőzően a Philips College A jelenleg is működő, a Ciprusi Köztársaság Oktatási, Kulturális, Sport- és Ifjúsági Minisztériuma által bejegyzett felsőoktatási intézményként negyvenegy éve sikeresen működött.

  A Philips College büszke múltra tekint vissza az emberek oktatására és a tudás bővítésére, megváltoztatja a minket körülvevő világot, és több mint negyven éve gyakorol hatást.

  A Philips Egyetem, amely a Philips College-ból fejlődött ki, tagja a Commonwealth Egyetemek Szövetségének (ACU).

  Államigazgatási szervek

  A Philips Egyetem magánvállalat. A Tanács és a Szenátus irányítja. Az iskolákat és a tanszékeket a tanácsok irányítják, és minden iskolát egy elnök vezet.

  A Tanács

  Az Egyetem Tanácsa az Egyetem legmagasabb szintű igazgatási szerve. Feladata az Egyetemet érintő valamennyi ügy intézése, ideértve a pénzügyi, infrastrukturális, adminisztratív és egyéb személyzet felügyeletét, a felvételi hallgatói létszámot és a hallgatói ügyeket. Az oktatói állomány felvételét az Egyetem Tanácsa hagyja jóvá, amelyet a Szenátus lát el.

  A szenátus

  A Szenátus az Egyetem legmagasabb akadémiai szerve, amely az Egyetem működésének általános felügyeletéért, a belső szabályozások és a jogszabályok betartásáért felelős. A Szenátus felelős az Egyetem által végzett minden tudományos munkáért, így a tudományos kutatásért, az oktatásért és minden egyéb tudományos tevékenységért. A Szenátus elnöke a rektor, akinek munkáját rektorhelyettesek segítik.

  Helyszínek

  • Nicosia

   4-6 Lamias Street, 2001, , Nicosia

  Kérdések