Keystone logo
© BIMM University
The University of Edinburgh Online

The University of Edinburgh Online

The University of Edinburgh Online

Bevezetés

Edinburgh városa alapította 1583-ban, mi voltunk az első igazi polgári egyetem az Egyesült Királyságban, és egyike voltunk Skócia négy ősi egyetemének. Gazdag történelmünkkel, neves öregdiákainkkal és kiváló tudósainkkal büszkék lehetünk sok évszázados világhírű egyetemként.

A Nobel-díjasoktól és olimpiai bajnokoktól kezdve az űrkutatókig és a miniszterelnökökig az Edinburgh-i Egyetem befolyásolja a történelmet, mióta 1583-ban megnyitotta kapuit első hallgatói előtt.

Stratégia 2030

Világvezető egyetemként azért vagyunk itt, hogy megfeleljünk a holnap legnagyobb kihívásainak. Ezt a tanítás, a kutatás és az innováció értékközpontú megközelítésével, valamint helyi és globális kapcsolataink erősítése révén tesszük.

A látomásunk

Diplomásaink és a partnereinkkel együtt felfedezett tudás jobb hellyé teszik a világot.

Célunk

Világvezető, kutatásintenzív egyetemként azért vagyunk itt, hogy megbirkózzunk a holnap legnagyobb kihívásaival. Mától 2030-ig ezt az oktatás, a kutatás és az innováció értékvezérelt megközelítésével, valamint helyi és globális kapcsolataink erősítése révén tesszük.

Miért tanulj online Edinburgh-ban?

Az Edinburghi Egyetem a világ egyik vezető intézménye, és az online hallgatóknak ugyanazt az oktatást és támogatást kínálja, mint az egyetemi hallgatóknak.

Karrierfejlesztés

Online programjaink arra összpontosítanak, hogy elősegítsék karrierje sikerét. Az Edinburghi Egyetem online mesterképzése:

 • Segítsen új készségek elsajátításában
 • Tedd vonzóbbá a munkáltatók számára
 • Magasabb bevételhez vezet
 • Segíts a karriered megváltoztatásában

Online mesterképzéseink ugyanolyan szintű munkát foglalnak magukban, mint az egyetemen, és a megszerzett képesítés azonos értékű. A végzettség bizonyítványa nem említi, hogy online tanulta a programot.

Posztgraduális online tanulás

Rugalmas online tanulmány – emberi, állati és ökoszisztéma egészsége

Az Edinburgh-i Egyetem Orvosi és Állatorvosi Főiskolája kínálja a következő legjobb lépést jövőbeli karrierje felé. Rugalmas online tanulási programjaink lehetővé teszik, hogy az egyetemen végzett képesítéssel megegyező, magas színvonalú diplomát szerezzen – az egyetlen különbség az, hogy a kurzus teljes egészében online történik, hogy jobban megfeleljen egyéni igényeinek.

Ez azt jelenti, hogy bárhol is jár a világon, kiváló tudományos fokozatot szerezhet az Edinburghi Egyetemen anélkül, hogy el kellene hagynia otthona kényelmét.

Ezenkívül online mestereinket úgy alakítottuk ki, hogy megbirkózzanak a világ legégetőbb kihívásaival. Végzőseink már most érezhető hatást gyakorolnak szerte a világon.

Belépők

Akadémiai képesítés

A posztgraduális képzéshez rendszerint egy megfelelő tárgyból diplomával kell rendelkeznie, kiváló vagy nagyon jó minősítéssel (amely az Egyesült Királyságban első vagy felső másodosztályú kitüntetéssel egyenértékű).

Elfogadhatunk ezzel egyenértékű képesítést vagy munkatapasztalatot is.

Jelentkezés előtt ellenőrizze a program konkrét követelményeit.

Ahol a belépési követelmények előírják a szükséges számú kreditet, ezek az Egyesült Királyság kreditjei. 20 brit kredit egyenlő 10 európai kreditátviteli és kreditgyűjtési rendszer (ECTS) kredittel.

Nemzetközi képesítések

Ha az Egyesült Királyságon kívül szerzett képesítéssel jelentkezik, a belépési követelményeket a nemzetközi hallgatók országspecifikus oldalain találja.

Angol nyelvi belépési követelmények

Olyan szintű angol nyelvtudást kell bizonyítania, amely lehetővé teszi, hogy sikeres legyen tanulmányaiban, függetlenül az állampolgárságától vagy a lakóhely szerinti országtól.

Ösztöndíjak és finanszírozás

A posztgraduális tanulmányok jelentős pénzügyi kötelezettségvállalást jelenthetnek, de meglepheti a rendelkezésre álló finanszírozási források széles skálája.

Az egyetem, a kormányzati szervek, a kutatási tanácsok, a jótékonysági trösztök és a külső testületek számos ösztöndíjat, hallgatói képzést és kölcsönt kínálnak, hogy segítsenek elérni ambícióit.

Mikor kell alkalmazni

Mielőtt bármilyen finanszírozásra jelentkezhetne, először jelentkeznie kell az Edinburghi Egyetemen .

Miután jelentkezett a felvételire, és megkapta az UUN-t (egyetemi felhasználónév) és jelszavát, jelentkezhet ösztöndíjra.

Online tanulás ösztöndíjak

 • Edinburgh Global Online Learning Masters ösztöndíjak
 • Nemzetközösségi távoktatási ösztöndíjak 2023
 • Az Anne Rowling Klinika Regeneratív Neurológiai Ösztöndíjai
 • A Mastercard Alapítvány online tanulási ösztöndíjai
 • A fájdalom klinikai kezelése ösztöndíj
 • A David és Molly Pyott Alapítvány ösztöndíjai a szemészetben
 • Lengyel Orvostudományi Iskola Emlékalap ösztöndíjai
 • Edinburgh Surgery Online globális ösztöndíjak
 • Betegbiztonsági és klinikai emberi tényezők ösztöndíj
 • Az Edinburgh Futures Institute ösztöndíjai
 • A Glenmore posztgraduális ösztöndíj
 • MSc belgyógyász mesterképzési ösztöndíjak

Rangsorok

 • A legfrissebb QS World University Rankings szerint az Edinburghi Egyetem a 15. helyen áll a világon
 • Állatorvos-tudományban a 8., az orvostudományban pedig a 22. helyen állunk
 • Jelenleg az Egyesült Királyságban az 1. helyen állunk az állatorvoslás terén, immár 5. éve
 • 1. az Egyesült Királyságban az orvostudományban (The Guardian Best UK University Guide 2022)

Helyszínek

 • Edinburgh

  Old College, South Bridge, EH8 9YL, Edinburgh

Kérdések