Keystone logo
The University of Greenwich

The University of Greenwich

The University of Greenwich

Bevezetés

The University of Greenwich a „korlátlanok” alapító szellemisége vezérli. Alapvető víziónk az, hogy mindenkit képessé tegyünk új lehetőségek felfedezésére, amelyeket nem kötnek a hagyományos bölcsesség és a mesterséges határok. Ezzel a megközelítéssel arra törekszünk, hogy új módokat inspiráljunk személyes és kollektív identitásunk kommunikációjára, összekapcsolására és kifejezésére.

Mi is azon kevés londoni egyetemek közé tartozunk, ahol minden megtalálható egy helyen. Az oktatási, szociális, sport- és életterek mind az egyetemen vagy annak közelében vannak.

Greenwich közösség

A Greenwich több, mint egyéni hallgatók és alkalmazottak gyűjteménye, olyan emberek közössége, akiket a tanulás iránti szenvedélyük egyesít. Az egyetemi közösség tagjának lenni büszkeséget és felelősséget közvetít, hogy megfeleljünk az előző generációs hallgatók magas színvonalának. Ez azt is jelenti, hogy másokra támaszkodsz, hogy segítsenek a legjobb tanulóvá válni. Sok lehetőség kínálkozik arra, hogy barátokat szerezzen, új dolgokat próbáljon ki, és felfedezze, miben vagy jó, más hasonló gondolkodású emberek mellett. Mindenkit szeretettel várunk, és megtalálhatja a módját, hogy beilleszkedjen Greenwichbe.

Élvezze a tanulást

Fontos, hogy élvezze a Greenwich-i tanulást, és legyen lehetősége kitűnni. Kurzusainkat az üzleti élettel és az iparral együtt terveztük, és a legújabb kutatási információkon alapuló tanterveket használják. Támogatjuk és bátorítjuk Önt, hogy a lehető legjobb eredményt érje el.

A technológia nagy szerepet játszik tanításunkban. Példa erre az előadásrögzítés, amely lehetővé teszi az előadások online és igény szerinti újralátogatását. Munkatársaink rendelkeznek azokkal az erőforrásokkal, amelyekkel a multimédiát az Ön tanulási élményének kulcsfontosságú részévé teheti.

Olyan témákra specializálódtunk, amelyek felkészítenek karrierje következő szakaszára. Sok diákunk külső mentorral rendelkezik, és gyakornoki gyakorlatokon vesz részt a munkaadók által értékelt munkahelyi készségek és tapasztalatok fejlesztése érdekében. Ez a siker képlete, hiszen végzett hallgatóink 90%-a a kurzus befejezését követő hat hónapon belül elkezd dolgozni vagy továbbtanul (2018-as DLHE felmérés).

Szenvedélyes emberek tanítják

Jól képzett, szakértő oktatókat alkalmazunk, többségük hivatalos tanári képesítéssel. Akadémikusaink nagy része korábban is dolgozott az üzleti életben vagy az iparban. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy naprakész és az iparág szempontjából releváns, szakmai testületek által akkreditált tanfolyamokat biztosítsunk.

Előadóink ugyanolyan szenvedélyesen osztják meg tudásukat, mint a tárgyaikat. Ideálisak ahhoz, hogy segítsenek elérni a benne rejlő lehetőségeket. Diákjaink gyakran megjegyzik, hogy oktatóink hogyan tesznek meg mindent annak érdekében, hogy kitűnjenek a választott tárgyból.

Ezekkel az elvekkel 2017-ben a Nemzeti Tanítási Kiválósági Keretrendszer (TEF) ezüst minősítését és a Felsőoktatási Akadémia Országos Tanári Ösztöndíját érdemeltük ki oktatóink nagy része számára.

Támogatás

Támogatási szolgáltatások széles skáláját kínáljuk minden diákunk számára. Minden hallgatónak van kijelölve egy személyes oktató, aki végigvezeti Önt a greenwichi tanulmányai során. Student Academic Services csapatunk segítséget nyújt a szállásigények, a pénzügyek, a tanácsadás és a tanácsadás, valamint a fogyatékkal élők igényeinek kezelésében. A Greenwich Students' Union az egyetem szívében áll, és kiváló szociális, sport- és támogatási lehetőségeket kínál minden egyetemi és posztgraduális hallgató számára.

Létesítmények a jövő alakításához

2013 óta több mint 150 millió GBP-t fektettünk be laboratóriumokba, oktatóterekbe és tanulói létesítményekbe. Ez magában foglalja az új diákközpontot a Medway Campuson és a greenwichi Dreadnought épületet.

A Dreadnought egy új központi csomópont minden hallgatói tudományos és társadalmi tevékenységhez. Az oktatási és számítástechnikai területek mellett kávézó, étterem, edzőterem, valamint koncert- és rendezvényhelyszín található. Itt végezheti a szociális tanulást, elérheti a hallgatói szolgáltatásokat, részt vehet a hallgatói tevékenységekben, és lóghat barátaival.

A kiváló tanulmányi lehetőségeket is élvezheti, beleértve a természettudományos és mérnöki tárgyak első osztályú, fejlett laboratóriumait, valamint három egyetemi könyvtárat, amelyekben akadémiai szolgáltatásokat nyújtó könyvtárosok dolgoznak.

Tudásfejlesztés Greenwichben

Kutatásunk a világ legnagyobb kihívást jelentő kérdéseivel foglalkozik, a globális egészségtől a közbiztonságig.

A jelenlegi vizsgálatok a szúnyogok által terjesztett betegségeket, például a maláriát és a Zika-vírust, valamint a 3D nyomtatók orvosi implantátumokhoz való használatát foglalják magukban. Más projektek közé tartozik az életmentő kutatás a nehéz környezetek – például sokemeletes építkezések – evakuálására, valamint a politika és a gazdaság közötti kapcsolatok megértése.

Ez a szakértelem közvetlenül beépül a tanításunkba. Osztályait élvonalbeli kutatások tájékoztatják, és vezető kutatók tanítják, akik maguk is a tudás határait feszegetik.

Üdvözöljük a posztgraduális kutatók következő generációját is, akik vezető kutatást végeznek világszínvonalú létesítményeink segítségével. Önt egy felügyelő csapat fogja támogatni, akik segítenek készségeket fejleszteni a tudományos, kutatási és ipari karrierhez.

Statisztika

 • Nemzetközi diákok:

  14%

 • 00

Campus jellemzői

The University of Greenwich két londoni központja van, és egy a kenti Medwayben. A városi életstílus és a nyugodt környezet ötvözésével egyedülálló tanulmányi élményben lesz része.

 • Greenwich campus, London
 • Avery Hill campus, London
 • Medway campus, Kent

A Greenwich Campusról

Folyóparti Greenwich Campusunkat a Greenwich Park zöldje veszi körül, és London központjának közelében található.

A Greenwich Campus a Világörökség része, és Greenwich szívében, London délkeleti részén található. A környék élénk légkörű, de távol van a város nyüzsgésétől, így ideális hely a tanuláshoz.

Az egyetemet történelmi látnivalók, valamint a Greenwich Park, valamint számos bár és étterem veszi körül. Az egyetem körül számos helyszínt használtak filmek díszleteként, mint például A király beszéde, Nyomorultak, Négy esküvő és egy temetés és A királynő.

Az Avery Hill Campusról

A zöld területekkel körülvett Avery Hill Campus London délkeleti részén, Eltham városában található. Elsőrangú oktatási és sportolási lehetőségekkel, valamint diákszállással rendelkezik.

Az Avery Hill ideális környezet azoknak a diákoknak, akik Londonban szeretnének tanulni. Nemcsak egyetemi egyetemi hangulattal rendelkezik, oktatási és életterekkel, hanem mindössze 30 percnyi vonatútra van London központjától.

A Medway Campusról

Előremutató egyetem történelmi környezetben. Fedezzen fel többet a hallgatói életről és a Medway Campuson szerzett tanulmányi tapasztalatairól a Chatham Maritime-ban, Kentben. Az, hogy hol tanulsz, nagyon fontos döntés, és örömmel üdvözöljük történelmi Medway Campusunkban, a Kent állambeli Chathamben.

A Medway Campus gazdag haditengerészeti múlttal rendelkezik. Vörös téglás épületei korábban a Királyi Haditengerészet bázisaként működtek. Nelson zászlóshajója, a HMS Victory a Chatham's Historic Dockyardban épült.

Az egyetemen csodálatos kávézók és bárok is találhatók, köztük a Pembroke és Pilkington Buildings. A vonzó, piazza stílusú rész szabadtéri ülőbútorokkal ideális rendezvények lebonyolítására. Rengeteg zöldterület is található, teniszpályával.

Támogató környezetet kínálunk diákjainknak tanulmányaikhoz, és segítséget nyújtunk, hogy diplomás állást biztosítsanak Londonban, Délkeleten és távolabb is.

  Belépők

  Az alábbi dokumentumok mindegyikét fel kell tölteni a jelentkezési lap „Minősítés” részébe. A szükséges dokumentációval nem rendelkező pályázatok nem vehetők figyelembe.

  1. Tanúsítványainak és/vagy átiratainak szkennelt másolatai, amelyek megfelelnek a programba való belépési követelményeknek.
  2. Kérjük, olvassa el a Posztgraduális kutatói diplomára jelentkezés oldalunkat a belépési feltételekért.
  3. Útlevelének és tartózkodási engedélyének (ha van) szkennelt másolata.
  4. Önéletrajz (CV), amely tartalmazza két játékvezető nevét (írásbeli referenciák a referencialapon is megadhatók).
  5. Körülbelül 1500 szóból álló részletes kutatási javaslat (az ösztöndíjpályázatokhoz lásd a hirdetésben található konkrét utasításokat, és a személyes nyilatkozat rovatban tüntesse fel az ösztöndíj hivatkozását).
  6. Angol nyelvtudás igazolása azon pályázók számára, akiknek az anyanyelve nem angol. Nem kell igazolnia angol nyelvtudását, ha igazolni tudja, hogy az alábbi országok valamelyikének állampolgára, vagy ha alapképzést vagy mesterképzést szerzett az Egyesült Királyságban vagy ezen országok valamelyikében.

  Azoknak a pályázóknak, akik nem felelnek meg ennek a kritériumnak, IELTS bizonyítványt kell bemutatniuk, amely minden területen eléri a 6.5-ös fokozatot, vagy ennek elfogadható, bizonyíthatóan egyenértékű bizonyítványát.

  Mi történik a jelentkezés benyújtása után?

  A hallgatók toborzási folyamata karon belül eltérő, azonban az összes online jelentkezést kezdetben a kari hivatal naplózza, így ha kérdése van, kérjük, először forduljon hozzájuk. A kar/tanszék közvetlenül felveszi Önnel a kapcsolatot az interjú megszervezése érdekében, ha tovább kívánja vinni jelentkezését.

  A jelentkezés sikertelensége esetén értesítést kap. Ha sikeres, akkor ajánlatot kap a posztgraduális kutatási felvételitől, amely adott esetben az UKVI-ellenőrzések elvégzését és a programba való belépés követelményeinek való megfelelést igazoló bizonyítékok rendelkezésre bocsátása mellett történik. Felhívjuk figyelmét, hogy a toborzási folyamat hat-nyolc hétig is eltarthat. Amennyiben finanszírozási határidő miatt hamarabbi döntésre van szüksége, kérjük, értesítse a Kart, és ezt egyértelműen jelezze a jelentkezési lap személyes nyilatkozat rovatában.

  Felvételi folyamat

  Válaszolással elfogadja az ajánlatot

  • A felvételi ajánlatra 30 napon belül vagy a program megjelölt kezdési időpontjáig kell válaszolnia, attól függően, hogy melyik van korábban. Ha nem válaszol, feltételezzük, hogy nem kívánja elfogadni az ajánlatot, és az ajánlatot visszavonjuk. Az ajánlat elfogadásának megerősítéséhez alá kell írnia és dátummal kell ellátnia a felvételi ajánlatot, majd vissza kell küldenie az ajánlati levélben meghatározott egyéb szükséges dokumentumokkal együtt.
  • A kezdési dátum szerepelni fog a felvételi ajánlatában. Ne feledje, hogy ajánlatának minden feltételét teljesítenie kell a program kezdete előtt.
  • Kérjük, tekintse meg hallgatói finanszírozási oldalainkat az előleg befizetésével, a támogatói levél biztosításával és a tandíj befizetésével kapcsolatos információkért.
  • A tandíj részletei
  • Ha Ön nemzetközi hallgató, vagy ATAS-re van szüksége, kérjük, olvassa el a nemzetközi hallgatói oldalainkon található útmutatót.

  Tanulmányaid megkezdése

  Az első tanulmányi napon be kell fejeznie a regisztrációt a Hallgatói Központban, és részt kell vennie a kari bevezetőn. A későn érkezőknek értesíteniük kell a posztgraduális kutatási felvételi szervezetet és karukat a tervezett érkezési dátumról.

  Vízumkövetelmények

  A diákvízumkérelem benyújtásakor be kell nyújtania néhány konkrét dokumentumot annak bizonyítására, hogy megfelel a kritériumoknak

  Dokumentumok benyújtása diákvízumkérelmével együtt

  A vízumkérelemhez benyújtandó dokumentumok az Ön körülményeitől függenek. Egyes dokumentumok kötelezőek, másokat pedig be kell nyújtani az Ön körülményeitől és a CAS által elmondottaktól függően. Az alábbi lista segít Önnek eldönteni, hogy milyen dokumentumokat kell benyújtania. Fontos, hogy minden szükséges dokumentumot megadjon, mivel ennek elmulasztása a vízum elutasítását vonhatja maga után.

  Diákvízum okmánylista

  Jelenlegi útlevél

  Érvényes útlevél vagy más érvényes úti okmány.

  A CAS-on feltüntetett képesítések.

  A CAS-ban felsorolt összes képesítés. Vegye figyelembe, hogy ha a CAS-ban nincs felsorolva képesítés, akkor nem kell megadnia.

  Angol nyelvű bizonyítvány.

  Az UKVI igazolást kér az angol nyelvtudásról. Az egyetemek megválaszthatják, hogyan értékelik a hallgató angol nyelvtudását. A CAS megerősíti, hogy az egyetem hogyan értékelte angol nyelvtudását. Ha a minősítést Ön tanúsítvánnyal vagy képesítéssel értékelte, akkor ez szerepel a CAS-ban, és Önnek be kell nyújtania a felsorolt bizonyítványt. Ha a CAS-ban nem szerepel angol nyelvi képesítés, akkor nem kell megadnia a jelentkezéséhez.

  Fordítások.

  Ha valamelyik dokumentum nem angol nyelvű, az eredetihez csatolni kell a teljes fordítást. A fordításnak tartalmaznia kell:

  • A fordító igazolása arról, hogy ez az eredeti dokumentum pontos fordítása
  • A fordító cég elérhetőségei
  • A fordítás dátuma

  Pénzügyi igazolás.

  Bizonyítékot kell nyújtania arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Királyságban meghatározott pénzösszeg áll rendelkezésére tandíjak és megélhetési költségek fedezésére. Tekintse meg a pénzügyi követelményekkel kapcsolatos információinkat, hogy útmutatást kapjon az összeg ellenőrzéséhez.

  A pénzügyei igazolására benyújtható dokumentumok a következők:

  • Személyes bankszámlakivonatok vagy lakástakarék-kivonatok
  • Banki levelek
  • Hivatalos kölcsönlevelek
  • Hivatalos pénzügyi támogató levelek

  Tekintse meg a pénzügyi dokumentumokkal kapcsolatos információinkat és útmutatónkat a Pénzügyek bemutatása oldalon. Felhívjuk figyelmét, hogy a vízum elutasításának elkerülése érdekében fontos a követelményeknek megfelelő pénzügyi dokumentumok rendelkezésre bocsátása.

  A kormánytámogató beleegyező levele.

  Ha az elmúlt évben bármilyen hivatalos pénzügyi támogatásban részesült egy kormánytól, be kell nyújtania egy levelet ettől a szponzortól, amely megerősíti a szponzor hozzájárulását a diákvízum-kérelem benyújtásához.

  Szülővel vagy gondviselővel fennálló kapcsolatának bizonyítéka.

  Ha az Ön által bemutatott pénzeszközöket egy szülő neve alatt tartják, igazolnia kell a rokonságát a szüleivel. Születési anyakönyvi kivonatokat vagy örökbefogadási anyakönyvi kivonatokat elfogadnak.

  Levél a szülőtől/gondviselőtől.

  Ha az összeget egy szülő neve alatt tartják, akkor a szülő(i)től vagy törvényes gyám(ok)tól származó levélre is szükség van, amely hozzájárul a pénz felhasználásához. A levélnek nem kell szigorú formátumot követnie, de alá kell írni és dátumozni kell.

  Szülői vagy más törvényes gyám hozzájárulásának igazolása, ha még nem múlt el 18.

  Ha tanulmányai megkezdésekor még nem töltötte be a 18. életévét, be kell mutatnia a szülő(i) vagy törvényes gyám(ok) levelét, valamint születési anyakönyvi kivonatát vagy örökbefogadási anyakönyvi kivonatát. Ha szükséges, forduljon hozzánk további információért és tanácsért.

  A tuberkulózis teszt eredményei

  Ha olyan országból származik, ahol le kell tennie a tesztet. Vegye figyelembe, hogy ha olyan országban élt az elmúlt hat hónapban, ahol nem kötelező a tbc-teszt, akkor ezt nem kell megadnia (Ha hat vagy több hónapja él az Egyesült Királyságban, akkor nem TB-tesztet kell végeznie.) Tekintse meg az UKVI TB-tesztekről szóló tájékoztatóját, hogy ellenőrizze, ez vonatkozik-e Önre.

  ATAS tanúsítvány (Academic Technology Approval Scheme Certificate).

  Ezt a bizonyítványt néhány posztgraduális hallgató megköveteli. (Nem vonatkozik az alapképzésben részt vevő hallgatókra.) Vegye figyelembe, hogy az ATAS bizonyítvány kiállítása körülbelül egy hónapot vesz igénybe. A CAS megerősíti, hogy szüksége van-e ATAS-tanúsítványra. További útmutatásért tekintse meg ATAS információinkat.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Ösztöndíjaink és ösztöndíjaink a gondozást elhagyóknak és az anyagilag rászoruló hallgatóknak nyújtott ösztöndíjaktól a posztgraduális tanulmányok díjáig terjednek. EU-ösztöndíjunkkal az EU-ban lakóhellyel rendelkező új hallgatók elsőéves tandíjcsökkentésben részesülhetnek.

  Ösztöndíjak és ösztöndíjak 2023/24

  Szállás ösztöndíj

  A Greenwich University szállás-ösztöndíja alacsony háztartási jövedelemmel rendelkező új belföldi/otthoni egyetemi hallgatók számára.

  Mesterséges intelligencia és adattudományi posztgraduális ösztöndíj

  Az ösztöndíj egy 10 000 GBP összegű készpénz-ösztöndíj vagy díjmentesség az adattudományi MSc és annak alkalmazási kurzusának tanulmányozására The University of Greenwich .

  Aziz Alapítvány ösztöndíja

  Az Aziz Alapítvány ösztöndíja a posztgraduális tandíjak 100%-át fedezi, hogy támogassa azokat a brit muszlimokat, akik The University of Greenwich kívánnak tanulni.

  Care Leaver ösztöndíj

  A Care Leaver Bursary évente 1500 GBP-t biztosít azoknak az egyetemi hallgatóknak, akik közvetlenül a helyi önkormányzati ellátásból csatlakoznak az egyetemhez.

  Ingázó ösztöndíj

  Ingázó ösztöndíjaink olyan alacsony jövedelmű háztartásokból származó hallgatókat támogatnak, akiknek kihívásokkal kell szembenézniük az egyetemre való felvételkor.

  David Fussey kóruskiállítási ösztöndíj 2023/24

  A David Fussey Kóruskiállítási Ösztöndíj évente 1000 GBP értékű azon hallgatók számára, akiket The University of Greenwich Kórushoz választanak.

  Digitális hozzáférési ösztöndíj

  Az alacsony háztartási jövedelemmel rendelkező új alapképzésben vagy posztgraduális hallgatók pénzügyi támogatást igényelhetnek az online tanulást támogató berendezések beszerzésére.

  EU ösztöndíj

  Jelentős tandíjkedvezményben részesülhettek a 2023/24-es tanévben az EU-ban lakóhellyel rendelkező EU-s hallgatók, akik nálunk tanulhatnak.

  Élelmiszer utalványok

  Ha váratlan pénzügyi válságot él át, és ennek következtében nem tud élelmiszert, tisztálkodószereket vagy más alapvető cikkeket megfizetni, akkor jogosult lehet étkezési utalvány igénylésére.

  Nagyszerű készségek ösztöndíja

  Mindannyian NAGY készségekről szólunk! Ha a hallgatók részt vesznek ismeretterjesztő tevékenységeinkben, mielőtt csatlakoznának hozzánk az egyetemen, akkor jogosultak lehetnek 2000 GBP értékű ösztöndíjra.

  Greenwich Progressziós Ösztöndíj

  Az új, 3000 GBP-os ösztöndíj és munkagyakornoki program otthoni költségtérítést fizető hallgatók és öregdiákok számára.

  Nemzetközi Nehézségi Alap

  Ez az alap a fenntartói hitel nélküli uniós hallgatók és a nem várt rövid távú költségeket tapasztaló nemzetközi hallgatók számára készült.

  Nemzetközi Ösztöndíj Díj

  Azok a nemzetközi hallgatók, akik ajánlatot tettek The University of Greenwich re, akár 3000 GBP értékű tandíjkedvezményt is kaphatnak az első évben.

  Mister Gees Alapítvány ösztöndíja

  Ez az ösztöndíj 5000 GBP értékű egy vízügyi, hulladék- és környezetmérnöki MSc szakra beiratkozott posztgraduális hallgató számára, és 5000 GBP-t ajánlhat fel tanulmányai során.

  Nursing Memorial Appeal Bursary Buddy

  Sok diák számára nehéz és ijesztő döntés lehet az egyetemre jelentkezés. A pénzügyi akadályok korlátozhatják a hallgatói potenciált.

  Robert Holman ösztöndíj

  Ez a díj 1000 GBP értékű azoknak a jelenlegi hallgatóknak, akik Greenwich, Lewisham és Southwark számviteli és pénzügyi kurzusain tanulnak.

  Royal Navy és Royal Marine Bursary

  Ez az ösztöndíj évente legfeljebb 3000 GBP-t biztosít azoknak az egyetemi hallgatóknak, akik a Királyi Haditengerészetnél vagy a Királyi Tengerészgyalogságnál szolgáltak, vagy akiknek szülei szolgálati előélettel rendelkeznek.

  RPS Karen Roberts ösztöndíj

  Ez a díj 5000 GBP értékű egy BA tájépítészetre beiratkozott egyetemi hallgató számára, és 5000 GBP-t ajánlhat fel a tanulmányok első évében.

  RSK ösztöndíj

  Az ösztöndíj egy 5,000 GBP készpénz-ösztöndíj egy adott mérnöki és építészeti programokba beiratkozott elsőéves egyetemi hallgató számára.

  Sir William Boreman Alapítványa

  Ha Ön Greenwich vagy Lewisham kerület állandó lakosa, jogosult lehet a Sir William Boreman Alapítvány támogatására a megélhetési költségeire.

  Stephen Lawrence-ösztöndíj (építészet)

  Az ösztöndíj egy £ 18,500 készpénzes ösztöndíj vagy díjmentesség az építészet tanulmányozására március 2-án The University of Greenwich .

  Tanárképzési ösztöndíjak és kölcsönök

  Érdekel, hogy tanár legyen?

  A Global Greenwich-ösztöndíj

  A Global Mobility Team és a The Fees and Funding csapat szeretne együttműködni annak érdekében, hogy egy dedikált ösztöndíjat ajánljanak fel a hátrányos helyzetű hallgatók számára, hogy külföldi tanulmányokat és szakmai gyakorlati lehetőségeket kapjanak.

  A Greenwich-ösztöndíj

  A Greenwich-ösztöndíj 700 GBP értékű új, alacsony háztartási jövedelmű egyetemisták számára.

  A szentélyi ösztöndíj

  Ez az ösztöndíj az Egyesült Királyságban menedékjogot kérő vagy menekültstátusszal rendelkező ajánlatbirtokosnak szól. Ez fedezi a tandíjat és a szállásköltségeket, valamint a fenntartási támogatást.

  Látnoki ösztöndíj

  Ez a díj 5000 GBP értékű azoknak a diákoknak, akik túljutottak a csapásokon, kapcsolatba léptek velünk iskolai/főiskolai vagy jelenlegi tanulmányaik során, és az intézményük tanára vagy tanácsadója jelölte őket.

  William Hills ösztöndíj

  A William Hills-ösztöndíj minden évben hat diáknak 2000 GBP-t kínál a 4 éves MEng gépészmérnöki diploma idejére. További két díj a BEng gépészmérnöki diplomájának második évében két hallgató számára elérhető.

  Helyszínek

  • London

   University of Greenwich Old Royal Naval College Park Row Greenwich London , SE10 9LS, London

  Kérdések