Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

Bevezetés

Áttekintés:

A Jogtudományi Egyetem (ULaw) az Egyesült Királyság egyik legrégebbi jogi szakképzési szolgáltatója. Valójában több gyakorló ügyvédet képeztünk az Egyesült Királyságban, mint bárki más.

És a törvény és az üzleti vállalkozás ilyen szoros kapcsolatánál van értelme, hogy a jogi oktatás szakembere felkészült egy kiváló üzleti iskola, a University of Law Business School fejlesztésére.

A gyakorlati tanulásra összpontosítva Business Schoolunk arra törekszik, hogy a tanulók foglalkoztathatók legyenek és készek legyenek a munkahelyen való sikerre. Büszkék vagyunk arra, hogy megteremtjük a megfelelő tanulási környezetet az üzleti célok eléréséhez. Ezért adaptáltuk a jogi kurzusokon használt technikákat azzal a céllal, hogy egy olyan vonzó, speciális tanulási tapasztalatot alakítsunk ki, amely felkészíti Önt a karrierre az üzleti világban.

Rugalmas tanulás:

Megértjük, hogy mindenkinek más a körülménye. Ezért kínálunk tanulmányi módok széles skáláját (nappali, részmunkaidős, egyetemi, online) tanfolyamainkon, hogy a lehető legnagyobb választékot és rugalmasságot biztosíthassuk a tanulmányai sikeréhez.

Business School campusaink London Bloomsburyben, Birminghamben és Manchesterben találhatók az alapképzési kurzusok számára. A posztgraduális kurzusokat Birminghamben, Leedsben, London Moorgate-ben és Manchesterben tartjuk. Mindegyik virágzó kereskedelmi központ, ideális helyen található, hogy nagyszerű hozzáférést biztosítson a zenei helyszínekhez, színházakhoz, mozikhoz, bárokhoz és éttermekhez. Posztgraduális kurzusaink részmunkaidős vagy teljes munkaidőben tanulhatók, és online is elérhetők.

Online:

Online programjaink időt és pénzt takarítanak meg az egyetemre és onnan való ingázás során, és lehetővé teszik, hogy bárhol, különféle eszközökön tanulhasson, azonban megnyugodhat, hogy a kurzus minősége nem fog kompromisszumot kötni, és nem lesz kevésbé igényes, mint az egyetemen. tanfolyamok.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Tanfolyamtervezés:

A gyakorlati tanulásra összpontosítva a Business School célja, hogy a hallgatókat foglalkoztathatóvá tegye, és készen álljon a munkahelyi sikerre. Büszkék vagyunk arra, hogy megfelelő tanulási környezetet teremtünk az Ön számára üzleti törekvései megvalósításához. Tanítási megközelítésünk diákvezérelt. Olyan csoportméretekben tanítanak majd, amelyek elősegítik az előadóival való támogató tanulási kapcsolatot, kis műhelyekben - amelyek elengedhetetlenek a hallgatói sikerhez -, ahol minden hallgató hozzáférhet személyes oktatójához.
Előadóink vonzó oktatók, akik az üzlet iránti szenvedélyüket, gazdag iparági tudásukat és professzionális üzleti kapcsolataikat ötvözik, hogy a tantermi környezetben és azon kívül is tanuljanak.

Karrier és foglalkoztathatóság:

A foglalkoztathatóság mindennek a középpontjában áll, amit a Business School-ban csinálunk. Foglalkoztatási csapatunk személyre szabott tanácsokkal látja el, hogyan léphet fel sikeresen az olyan nagy brit toborzók üzleti kapcsolataival, mint az IBM, a Lloyds of London és a Price Waterhouse Coopers (PwC), akikkel rendezvényeken, workshopokon és látogatásokon találkozhat. szervezeteknek, így első kézből láthatja, hogyan működik az üzlet a való világban. Egész évben rendezvényeket szervezünk, beleértve vendégelőadókat, panelbeszélgetéseket, mesterkurzusokat és versenyeket. A támogatás, amelyet a munkáltatói gyakorlat vezetésével és tájékoztatásával kap, maximalizálja a sikeres álláspályázatok benyújtásának képességét, a szakmai gyakorlatok biztosítását és az interjúkészségek fejlesztését.

Chartered Management Institute (CMI):

Mivel az üzleti iskolában néhány tanfolyamot a Chartered Management Institute (CMI) akkreditált, az adott kurzusok hallgatói automatikusan ingyenes tagságot szerezhetnek a tanfolyamuk teljes időtartama alatt és egy évig a befejezés után.

Az előnyök közé tartozik a ManagementDirect hozzáférése; az Egyesült Királyság legnagyobb menedzsmentkönyvtára, valamint az online erőforrás-portálhoz való hozzáférés, beleértve az e-folyóiratokat, a vállalati és az iparági jelentéseket, valamint a 300 karriervezető tanácsát a Karrierfejlesztési Központ segítségével.

A jelenlegi állásajánlatokhoz hozzáférést kaphat a JobSearch adatbázis, valamint rengeteg videó, oktatóanyag és cikk segítségével karrierje és üzleti készségei fejlesztésére. Az online CMI mentori közösség több mint 120 000 tagot foglal magában, ahol megismerkedhetnek a készségek, a tapasztalatok és az érdeklődésre számot tartó iparág szerint, valamint megismerkedhetnek a CMI hálózati eseményeivel, amelyekben részt vehetnek.

Az egyik CMI akkreditált tanfolyamunk sikeres befejezése után diplomád mellett képesítést kap a CMI-től is.

Támogató környezet:

Célunk, hogy több, különböző háttérrel rendelkező hallgatót támogassunk, mint valaha, karrier ambícióik elérése érdekében, ezért kínálunk ösztöndíjakat és ösztöndíjakat.

Minden diáknak lehetősége van arra, hogy teljes mértékben kihasználja a létesítményeinket és szolgáltatásainkat. A Fogyatékossági Támogatási Szolgálat célja, hogy kezelje a tanulmányai során esetlegesen felmerülő követelményeket, beleértve a sérülések vagy betegségek miatt nyújtott ideiglenes segítséget.

Sportlehetőségek:

Rengeteg lehetőség van arra, hogy az összes kempingünkben felkeljenek és illeszkedjenek, ha testét és elméjét is szeretné gyakorolni. A népszerű tevékenységek közé tartozik a Zumba, a futball, a netball, a rögbi és a tenisz.

Klubok és társaságok:

Számos társadalom, sportcsapat és társadalmi rendezvény áll rendelkezésére minden egyes campusunkon, és minden bizonnyal rengeteget talál, hogy elfoglalt és szórakoztató legyen az előadások között. A kurzus elején csatlakozhat egy választott társadalomhoz, klubhoz vagy rendezvényhez, vagy létrehozhatja a saját tagjait a Diákszövetségen keresztül.

Tanfolyamok:

A University of Law Business School számos egyetemi és posztgraduális programot kínál az Egyesült Királyságban és online.

Számos kurzusunkat a Chartered Management Institute (CMI) akkreditálta, az Egyesült Királyság egyetlen olyan bérelt szakmai testülete, amely a megszerzett Chartered Manager (CMgr) státuszát kínálja. Az egyik kurzusunk sikeres lezárása után a diploma mellett a CMI-től is megkapja a képesítést.

Online üzleti tanfolyamok:

Világszínvonalú online tanulást biztosítunk posztgraduális kurzusaink számára:

 • Tanulmányi módszerek minden tanulási típushoz: Van egy stílusa, amely megfelel az Ön stílusának, e-könyvekkel, i-oktatóanyagokkal, webináriumokkal, esettanulmányokkal, kártyákkal, hangfájlokkal, mozgóképekkel, valós idejű hallgatói csevegőszobákkal, online értékelésekkel és több.
 • Dedikált oktatói támogatás: Folyamatos támogatást és visszajelzést kap a munkájáról egy dedikált program oktatótól a tanfolyam ideje alatt.

Belépési követelmények és díjak:

A belépési követelmények és díjak tantárgyakonként változnak - a belépési követelményekről, díjakról, finanszírozási lehetőségekről, valamint az ösztöndíjakról és tandíjakról a The University of Law webhelyén olvashat.

Nemzetközi diákok:

Ön több mint 120 különböző nemzetiségű diákot szeretne csatlakozni, akik minden ULaw egyetemben hozzájárulnak egy virágzó nemzetközi közösséghez.

Van egy Student Support Services csapata, amely itt nyújt segítséget a jóléti tanácsadáshoz és útmutatáshoz.

A vízumkérelmekre vonatkozó információk megtalálhatók a Jogi Egyetem honlapján.

Szállás:

Az egyetemi hallgatók számára az Egyesült Királyságban tanuló diákszállókkal szállítottunk szállást, hogy kényelmes tartózkodási helyet biztosítsunk, miközben velünk tanul. A szálláshely általában közös lakásokban, vagy egyes esetekben önálló stúdiókban van.

Az egyetemi hallgatók számára garantáljuk a szálláslehetőséget a diploma első évében, ha elfogadta minket, mint határozott választást, és a belépés évének március 30 -ig kért szállást* (* az Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak, a Jogi Egyetem honlapja, Egyetemi Szállás oldal).

A posztgraduális hallgatók számára, ha otthont választanak egyetemen, a mi szállásadatbázisunk segít megtalálni a lakóhelyet, azzal a lehetőséggel, hogy magántulajdonban lévő ingatlant találjon, vagy megosztott szállást kínál más ULaw diákokkal.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Nyílt napok és események:

Nyílt napjaink nagyszerű módja annak, hogy megtudjuk üzleti kurzusunkat, nézzük meg a létesítményeinket, és találkozzunk oktatóinkkal és jelenlegi diákjainkkal. Lesz tárgyalások, kóstoló ülések és túrák, és lehetőséged lesz feltenni a kérdéseidet. A lehető legérdekesebb és interaktívabbá tesszük a napodat.

Ha nem tud eljönni valamelyik egyetemi nyílt napunkra, akkor időről időre Virtuális Nyílt Napokat is kínálunk tanfolyamainkhoz – így továbbra is lehetősége van megtudni, milyen a tanulás A University of Law Business School, és tegye fel kérdéseit online.

A University of Law University School helyszínei:

A rendelkezésre álló tanfolyamok helyenként változnak. További információk a helyszínekről a Jogtudományi Egyetem honlapján találhatók.

Helyszínek

 • London

  The University of Law 14 Store Street, WC1E 7DE, London

  • Leeds

   The University of Law 15-16 Park Row, LS1 5HD, Leeds

   • Manchester

    The University of Law 2 New York Street, M1 4HJ, Manchester

    • Birmingham

     The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

     • London

      London, Egyesült Királyság

      • Nottingham

       Nottingham, Egyesült Királyság

       Kérdések