Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Cyber Security Management szakmai gyakorlattal
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Cyber Security Management szakmai gyakorlattal

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

Az egyetemen

* belföldi diákok - London: £13,050 / Londonon kívül: £12,450 | nem belföldi diákok - London / Londonon kívül: £18,700

Bevezetés

Az új MSc Cyber Security Management with Professional Practice kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. A 2 éves program első tanévét megosztja az 1 éves MSc Cyber Security Management programmal, a második évben pedig a szakmai gyakorlatot is magában foglalja, kifejezetten a hallgatók elhelyezkedési lehetőségeinek elősegítése érdekében.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

A kiberbiztonság posztgraduális képzés célja, hogy az üzleti szakemberek mélyreható ismeretekkel rendelkezzenek a kiberbiztonság alapvető aspektusairól a jelenlegi, gyorsan fejlődő technológiai környezetben. Ez a program különösen a kiberbiztonsági adattudományi menedzsmentben vagy bármely olyan vezetői szerepben való karrierépítéshez szükséges készségeket és megértést nyújt, ahol a kockázatértékelés és az adatok elemzése jelentős szerepet játszik. A tanfolyam elvégzése után Ön rendelkezik majd azokkal az ismeretekkel és készségekkel, amelyekkel karrierjét vezetői szintre emelheti, és maximalizálhatja jövőbeli jövedelmét.

Ezt a tanfolyamot a Chartered Management Institute akkreditálta, így a tanfolyam sikeres elvégzése után lehetősége lesz arra, hogy a diploma mellett a CMI 7. szintű stratégiai menedzsment és vezetés diplomájára is jelentkezzen.

Tanfolyam követelmények

  • 2:2 vagy annál magasabb szintű brit alapképzés vagy azzal egyenértékű képesítés.
  • A nemzetközi hallgatóknak továbbá olyan angol nyelvi szintre van szükségük, amely egyenértékű az IELTS 6.5-es vagy annál magasabb szintjével, mindegyik komponens esetében legalább 5,5.

díjak

2024. szeptember – 2025. június

Belföldi diákok

  • London: 13,050 font
  • Londonon kívül: £12,450

Nemzetközi (nem belföldi) hallgatók

  • London: £20,350
  • Londonon kívül: 18 700 font

Karrier

Kiberbiztonság.

Az Iskoláról

Kérdések