Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Humánerőforrás MSc munkajoggal és szakmai gyakorlattal
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Humánerőforrás MSc munkajoggal és szakmai gyakorlattal

London, Egyesült Királyság

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

Az egyetemen

* belföldi diákok - London: £13,050 / Londonon kívül: £12,450 | nem belföldi diákok - London / Londonon kívül: £18,700

Bevezetés

Az új MSc Human Resources with Employment Law with Professional Practice kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. A 2 éves program első tanévét megosztja az 1 éves MSc Human Resources with Employment Law képzéssel, a második évben pedig egy második év szakmai gyakorlatot is kínál, amely kifejezetten a hallgatók elhelyezkedési lehetőségeinek elősegítésére szolgál.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

A CIPD által akkreditált, munkajoggal kiegészített humánerőforrás-mesterképzés széleskörű ismereteket nyújt az emberi erőforrás-gazdálkodás legfontosabb fogalmairól, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy a HR-gazdálkodás és a foglalkoztatás jogi aspektusaira szakosodjon, ami versenyelőnyt jelent a munkaerőpiacon. A tanfolyam felépítése az iparági fejlődési igények kielégítésére helyezi a hangsúlyt, és nagy hangsúlyt fektet a jövőbeli foglalkoztathatóságra, így a tanfolyam elvégzése után Ön jó helyzetben lesz ahhoz, hogy karrierjét vezetői szintre emelje.

Ezt a tanfolyamot a The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) és a The Chartered Management Institute (CMI) egyaránt akkreditálta. Ez azt jelenti, hogy a diploma megszerzését követően lehetősége lesz arra, hogy a CIPD tanúsítványt és a CMI 7. szintű diplomáját a stratégiai menedzsment és vezetés területén kérelmezze.

Tanfolyam követelmények

  • 2:2 vagy annál magasabb szintű brit alapképzés vagy azzal egyenértékű képesítés.
  • A nemzetközi hallgatóknak továbbá olyan angol nyelvi szintre van szükségük, amely egyenértékű az IELTS 6.5-es vagy annál magasabb szintjével, mindegyik komponens esetében legalább 5,5.

díjak

2024. szeptember – 2025. június

Belföldi diákok

  • London: 13,050 font
  • Londonon kívül: £12,450

Nemzetközi (nem belföldi) hallgatók

  • London: £20,350
  • Londonon kívül: 18 700 font

Karrier

Üzleti erőforrások joga.

Az Iskoláról

Kérdések