Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Stratégiai üzleti menedzsment szakmai gyakorlattal
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Stratégiai üzleti menedzsment szakmai gyakorlattal

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

Az egyetemen

* belföldi diákok - London: £13,050 / Londonon kívül: £12,450 | nem belföldi diákok - London / Londonon kívül: £18,700

Bevezetés

Az új MSc Strategic Business Management with Professional Practice kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. Az első tanévet megosztja az 1 éves MSc Strategic Business Management (Stratégiai üzleti menedzsment) programmal, a 2 éves program azonban egy második év szakmai gyakorlatot is tartalmaz, kifejezetten az elhelyezkedési lehetőségek elősegítése érdekében.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

A stratégiai üzleti menedzsment akkreditált üzleti mesterképzésünk, amely nagy hangsúlyt fektet az Ön jövőbeli foglalkoztathatóságára, széles körű ismereteket nyújt a működésről, valamint arról, hogy az egyes üzleti területek hogyan hatnak és befolyásolják egymást. Alapos ismeretekre és megértésre tesz szert a stratégiai üzleti és menedzsment kulcsfontosságú aspektusairól globális kontextusban. Akár menedzser, tanácsadó, elemző vagy vállalkozó vagy, a diplomáddal készen állsz majd arra, hogy elindítsd vagy felgyorsítsd a karriered a következő szintre.

A hallgatók kiváló alapokat szereznek az üzleti élet és a menedzsment kulcsfontosságú aspektusaiból, amelyekkel a vállalkozásoknak ma szembe kell nézniük. A sikeres üzleti szakemberek közreműködésével tervezett, különböző modulokat felölelő képzés biztosítja, hogy Ön a legjobb alapot szerezze meg szakmai karrierjéhez.

Ez a program akkreditált a szakmailag elismert Chartered Management Institute minősítéssel, így sikeres elvégzése után a diploma mellett a CMI Level 7 Diploma in Strategic Management and Leadership (Stratégiai menedzsment és vezetés) fokozat megszerzésére is pályázhat. Ezt a tanfolyamot a Chartered Institute of Marketing (CiM) "akkreditált diplomaként" is kínálja, ami azt jelenti, hogy a hallgatók gyorsított ütemben szerezhetik meg az iparágban elismert képesítéseket.

Tanfolyam követelmények

  • 2:2 vagy annál magasabb szintű brit alapképzés vagy azzal egyenértékű képesítés.
  • A nemzetközi hallgatóknak továbbá olyan angol nyelvi szintre van szükségük, amely egyenértékű az IELTS 6.5-es vagy annál magasabb szintjével, mindegyik komponens esetében legalább 5,5.

díjak

2024. szeptember – 2025. június

Belföldi diákok

  • London: 13,050 font
  • Londonon kívül: £12,450

Nemzetközi (nem belföldi) hallgatók

  • London: £20,350
  • Londonon kívül: 18 700 font

Karrier

Üzleti menedzsment.

Az Iskoláról

Kérdések