Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Társaságirányítás a társasági joggal és szakmai gyakorlattal
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Társaságirányítás a társasági joggal és szakmai gyakorlattal

London, Egyesült Királyság

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

Az egyetemen

* belföldi diákok - London: £13,050 / Londonon kívül: £12,450 | nem belföldi diákok - London / Londonon kívül: £18,700

Bevezetés

Az új MSc Corporate Governance with Company Law with Professional Practice kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. A 2 éves program első tanévét az 1 éves MSc Corporate Governance with Company Law (vállalatirányítás a társasági joggal) képzéssel osztja meg, a második év szakmai gyakorlatot tartalmaz, kifejezetten a hallgatók elhelyezkedési lehetőségeinek elősegítése érdekében.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

A vállalatirányítási és társasági jogi üzleti mesterképzés segít Önnek abban, hogy karrierjét a következő szintre emelje. A szervezeteket egyre inkább felelősségre vonják üzleti döntéseikért, és egyre nagyobb hangsúlyt kap az etikus viselkedés és a vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR).

A kurzus során Ön fejleszti szakmai készségeit, és feltárja a vállalatirányítási és társasági jogi keretek legfontosabb fogalmait, különös tekintettel az üzleti etikára, valamint az üzleti döntéshozatalt övező etikai és jogi dilemmákra.

Tanfolyam követelmények

  • 2:2 vagy annál magasabb szintű brit alapképzés vagy azzal egyenértékű képesítés.
  • A nemzetközi hallgatóknak továbbá olyan angol nyelvi szintre van szükségük, amely egyenértékű az IELTS 6.5-es vagy annál magasabb szintjével, mindegyik komponens esetében legalább 5,5.

díjak

2024. szeptember – 2025. június

Belföldi diákok

  • London: 13,050 font
  • Londonon kívül: £12,450

Nemzetközi (nem belföldi) hallgatók

  • London: £20,350
  • Londonon kívül: 18 700 font

Karrier

Vállalatirányítási jog.

Az Iskoláról

Kérdések