Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate MSc Vezetés és emberi erőforrás menedzsment szakmai gyakorlattal
The University of Law Business School Postgraduate

MSc Vezetés és emberi erőforrás menedzsment szakmai gyakorlattal

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

Az egyetemen

* belföldi diákok - London: £13,050 / Londonon kívül: £12,450 | nem belföldi diákok - London / Londonon kívül: £18,700

Bevezetés

Az új MSc Leadership and Human Resource Management with Professional Practice kurzusunk egy 2 éves, nappali tagozatos üzleti mesterképzés. Az első tanévet megosztja az 1 éves MSc Leadership and Human Resource Management programmal, a 2 éves program azonban egy második év szakmai gyakorlatot is tartalmaz, amely kifejezetten a hallgatók elhelyezkedési lehetőségeinek elősegítésére szolgál.

A hagyományos szakmai gyakorlati évnél nagyobb rugalmasságot kínáló szakmai gyakorlati évünk lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, hogyan kívánja készségeit a gyakorlatban kamatoztatni. Választhat egyetemi diplomamunkát, üzleti tervet, üzleti vagy tanácsadói projektet, vagy fizetett szakmai gyakorlatot az iparban, attól függően, hogy melyik lehetőség felel meg leginkább az Ön jövőbeli karrierútjának. (A szakmai gyakorlati évvel kapcsolatos további információkért látogasson el a weboldalra:).

A CIPD által akkreditált MSc in Leadership and Human Resource Management (Vezetés és humánerőforrás-menedzsment) képzés célja, hogy Ön felkészülhessen a vezetői vagy üzleti vonatkozású HR-menedzseri karrierjére, illetve továbbfejlődhessen. Gyakorlatorientált moduljaink mélyreható ismereteket nyújtanak Önnek az emberi erőforrás-gazdálkodás területén, miközben nagy hangsúlyt fektetünk a foglalkoztathatóságra, és biztosítjuk, hogy kifejlessze azokat a kulcsfontosságú átadható készségeket, amelyeket számos munkáltató kíván.

Ezt a programot az iparági fejlesztési igények kielégítésére összpontosítva fejlesztették ki, és mind a The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD), mind a The Chartered Management Institute (CMI) akkreditálta. Ez azt jelenti, hogy a diploma megszerzése után lehetősége lesz arra, hogy a CIPD tanúsítványt és a CMI 7. szintű stratégiai menedzsment és vezetés diplomáját kérelmezze.

Tanfolyam követelmények

  • 2:2 vagy annál magasabb szintű brit alapképzés vagy azzal egyenértékű képesítés.
  • A nemzetközi hallgatóknak továbbá olyan angol nyelvi szintre van szükségük, amely egyenértékű az IELTS 6.5-es vagy annál magasabb szintjével, mindegyik komponens esetében legalább 5,5.

díjak

2024. szeptember – 2025. június

Belföldi diákok

  • London: 13,050 font
  • Londonon kívül: £12,450

Nemzetközi (nem belföldi) hallgatók

  • London: £20,350
  • Londonon kívül: 18 700 font

Karrier

Vállalatirányítás és vezetés.

Az Iskoláról

Kérdések