Keystone logo
The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

Bevezetés

A Manchesteri Egyetemet a világ 27. legjobb egyetemének tartották (a harmadik egymást követő évben), a 8. legjobbnak Európában és a 6. legjobbnak az Egyesült Királyságban 2021 -re a QS World University Ranking. A 2020 -as Academic Ranking of World Universities szerint az akadémiai presztízs és az innovatív kutatási kiválóság alapján az 5. helyen állunk az Egyesült Királyságban, és a 36. helyen az egész világon, ami inspirálja az üzleti vezetőket. A 2018 -as Reuters 100 leginnovatívabb egyetemének toplistáján mi voltunk az első 3, illetve 10 a Nagy -Britanniában és Európában. A Manchesteri Egyetemet az Egyesült Királyság 100 legjobb munkaadója a legcélzottabb egyetemnek választotta három egymást követő évben, a The Graduate Market 2021 -ben.

Az évek során a Manchesteri Egyetem 25 Nobel -díjasjal gazdagodott. Két grafén felfedező tudóst 2010 -ben fizikai Nobel -díjjal tüntettek ki. Páratlan lábnyomunk Manchesterre, Hongkongra, Dubaira, Szingapúrra, Sanghajra és Brazíliába, São Paolo -ra terjed ki. Ezek a fizikai központok a személyes és online tevékenységek kombinálásával támogatják a diákok tanulását. Hozzájárulnak ahhoz, hogy folyamatosan bővítsük világszerte közel 500 000 öregdiák -hálózatunkat 190 országban.

Az 1965 -ben alapított Manchesteri Egyetem Alliance Manchester Business School (AMBS) a világ egyik vezető üzleti iskolája. Az AMBS szerepel a világ legjobb 1% -os üzleti iskoláiban is, amelyek hármas akkreditációt értek el az AACSB International, az AMBA és az EQUIS által, és a Financial Times az MBA -nkat az Egyesült Királyságban a 4. helyen, Európában a 10. helyen és a világon a 30. helyen tartja 2021 -ben. a Bloomberg rangsor szerint az Egyesült Királyság 7. legjobb üzleti iskolájának és a 18. Európának a 18. helyezettje lett.

A Manchesteri Egyetem 1992 -ben nyitotta meg első nemzetközi központját Hongkongban, különös tekintettel Ázsiára, és csúcsminőségű menedzsment oktatást kínál a globális vezetőknek Kelet -Ázsiában, többek között Hongkongban, Japánban, Dél -Koreában, Tajvanon, Dél -Kínában és Makaó közel 30 éve.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Causeway Bay

  33/F Lee Garden One, 33 Hysan Avenue,, , Causeway Bay

 • Seoul

  Seoul, Koreai Köztársaság

  • Taipei

   Taipei, Tajvan

   • Tokyo

    Tokyo, Japán

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések