Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

The University of North Carolina Chapel Hill

Bevezetés

Az UNC-Chapel Hill online programjai és tanfolyamai elhozzák a karolinai közoktatás előnyeit az elkötelezett állampolgárok, szakemberek és vezetők számára szerte a világon. Célunk, hogy mindenki egyenlő hozzáférést biztosítson a tanulmányi és karrier sikerhez – tartózkodási helyétől, rasszától, tapasztalatától, világnézetétől, képességeitől vagy identitásától függetlenül.

Számos szakmai iskolán, központon és intézeten keresztül kínált UNC-Chapel Hill online programjai és tantervei segítenek abban, hogy tudományos és szakmai érdeklődését gazdagító tapasztalatokká alakítsa karrierje bármely szakaszában.

Miért válassza az UNC-Chapel Hill Online-t?

Az UNC-Chapel Hill világelső, amely innovatív oktatásáról és úttörő kutatásáról ismert. Az Egyesült Államok legrégebbi állami egyetemeként Carolina kulcsszerepet játszott egy erősebb, diverzifikáltabb gazdaság felépítésében Észak-Karolina és azon túli lakosság számára.

Az UNC online tanulási tapasztalatait úgy alakították ki, hogy lakóhelyétől függetlenül páratlan oktatási lehetőségekre és a Tar Heel közösséget egyesítő interdiszciplináris együttműködési kultúrára számíthasson.

Helyszínek

 • Chapel Hill

  Chapel Hill, Amerikai Egyesült Államok

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések