Keystone logo
Think Education Advisory Services LLP

Think Education Advisory Services LLP

Think Education Advisory Services LLP

Bevezetés

A Think Education közel egy évtizede vezető szerepet tölt be az oktatási ágazatban sikeres programok, projektek és partnerségek fejlesztésében.

Alapvető célunk, hogy támogassuk ügyfeleinket és együttműködőinket céljaik elérésében bizonyos ázsiai piacokon, testreszabott szolgáltatások nyújtásával a hallgatók toborzása, partnerségfejlesztés, vezetői oktatás és tapasztalati tanulási programok területén. Rendelkezünk szakértelemmel stratégiai szövetségek kialakításában ügyfeleink számára a számukra legfontosabb piacokon.

Munkánk során egyesítjük az egyéneket, az oktatási intézményeket, az alapítványokat és a kormányokat, hogy közös célokat érjünk el, és hozzájáruljunk olyan új ismeretek és tapasztalatok létrehozásához, amelyek végül támogatják a társadalom fejlődését.

Ügyfeleink között szerepelt a Rutgers Egyetem (USA), a Northwestern Michigan College (USA), a King's College London (Egyesült Királyság), a Kelet -Londoni Egyetem (Egyesült Királyság), a Felsted School (Egyesült Királyság), a Macquarie Egyetem (Ausztrália), a Stratégiai Vezetői Intézet (Japán), Pearson Vue (India) többek között.

Helyszínek

  • Bengaluru

    5th Cross Road, 560096, Bengaluru

    Programok

    Kérdések