Keystone logo
Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Bevezetés

Az elnök üzenete

1888-as alapítása óta a Tiffin Egyetem sikeresen képezte diákjait a kiteljesedő életre és a kiváló vezetői karrierre.

A Tiffin Alumni generációk egész generációi járultak hozzá családjaik, közösségeik és szakmáik javára. A Tiffin Egyetem kiváló hírnévvel, értékes tudományos programokkal, gondos és hozzáértő személyzettel és tanárokkal, kiváló hallgatókkal és meleg és barátságos környezettel rendelkezik, amelyben mindig a diákok az elsők.

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel Egyetemünk programjait, és győződjön meg arról, hogy kínálatunk megfelel az Ön elvárásainak. Ha felkeltettük érdeklődését, várjuk, hogy látogasson el hozzánk a Str. Transilvaniei Nr. 6, 1. emelet, Bukarest. Beszéljen diákjainkkal, oktatóinkkal és munkatársainkkal, és győződjön meg arról, hogy Tiffin a megfelelő hely tanulmányai elvégzésére. Garantáljuk, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk oktatási céljai elérésében.

Dr. Lillian Schumacher
elnök
Tiffin Egyetem

139729_pexels-photo-1438072.jpeg

Küldetés és célkitűzések

A Tiffin Egyetem küldetése az óceán mindkét partján ugyanaz: segítse a hallgatókat és az oktatókat tanulmányaik teljesítésében, felkészítse őket az üzleti verseny nehézségeire.

Az elszámoltathatóság és elkötelezettség révén a Tiffin Egyetem programjai olyan egyéneket képeznek, akik jelentősen hozzájárulhatnak a hozzájuk tartozó családok és közösségek jólétéhez, karrierjük, nemzeteik és a társadalom egészének fejlődéséhez.

A romániai Tiffin Egyetem fő célja az Executive EMBA programon keresztül, hogy jelentős változást produkáljon az üzleti környezetben, ami a gazdaság valódi fejlődését eredményezi a román piacon.

Kiváló mindenben, amit csinál – ezt tanácsolja a Tiffin Egyetem hallgatóinak és tanárainak. Az egyetlen igazi módja annak, hogy megfeleljen a szakmai követelményeknek az egyre versenyképesebb üzleti környezetben.

Akkreditációk

Az akadémiai kiválóság legmagasabb színvonalú előmozdításának elismeréseként a Tiffin Egyetemet tekintélyes intézmények akkreditálták az Amerikai Egyesült Államokban és Európában.

Ohio Felsőoktatási Minisztérium

A Tiffin Egyetem ülő és online programjait az Ohio Felsőoktatási Minisztérium engedélyezte.

Felsőoktatási Bizottság

Programjainkat a Higher Learning Commission (HLC) akkreditálja, amely egyike annak a hat regionális akkreditációs testületnek, amelyet Amerika összes jelentős állami és magánfőiskolája és egyeteme elismer.

Üzleti iskolák és programok akkreditációs tanácsa

Az ACBSP az üzleti oktatás vezető szakosodott akkreditációs testülete, amely támogatja, ünnepli és jutalmazza az oktatási kiválóságot. Akkreditálnak üzleti oktatási programokat társult, érettségi, mesterképzési és doktori fokozatokon világszerte. Az ezzel az akkreditációval rendelkező intézmények elkötelezettek a folyamatos fejlődés mellett, biztosítva, hogy üzleti programjuk olyan készségeket biztosítson a hallgatóknak, amelyeket a munkáltatók keresnek.

Nonprofit szervezet állapota

A Tiffin Egyetem 501(c)(3) státusszal rendelkezik, amelyet az Amerikai Egyesült Államok Szövetségi Kormánya Internal Revenue Service (Internal Revenue Service) engedélyez.

Helyszínek

  • Bucharest

    6, Transilvaniei Street, 1st Floor, , Bucharest

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések