Keystone logo
Tokai University

Tokai University

Tokai University

Bevezetés

TOkai Egyetem egy magánegyetem, amelyet Shigeyoshi Matsumae alapított 1942-ben. „ TOkai ” A „ TOkai Egyetem” kifejezés a tengeren át a Kelet-Ázsia, azaz a Csendes-óceán, és szimbolizálja a vágy, hogy elősegítse a gazdag szellem és széles kilátások.

TOkai Egyetem Sapporo, Takanawa, Yoyogi, Shonan, Isehara , Shimizu és Kumamoto 7 campusából áll , amelyek 19 iskolából és főiskolából állnak, 75 tanszékből, szakból és programból. Végzős iskolái 17 programot kínálnak. A teljes hallgatói létszám hozzávetőlegesen 30 000 fő. A TOkai Egyetem alapító szelleme és célkitűzései az emberi társadalomhoz való hozzájárulás, az aktív, tehetséges emberek elősegítése, az érdeklődés felkeltése a földünk iránt és az emberiség jövője iránti felelősségtudat felkeltése. TOkai Egyetem oktatási irányelvei megalapozzák ezeket a célkitűzéseket azáltal, hogy szilárd és megbízható gondolkodásmódot kínálnak alapul az emberiség gazdagságának megéléséhez és ápolásához.

Az ilyen oktatás lényege a TOkai Egyetemen az "Előadás a modern civilizációról". Megalakulása óta a TOkai Egyetem kiemelten kezeli ezt az előadást, azon meggyőződése alapján, hogy az egyetemnek nemcsak tudást és technológiát kell nyújtania, hanem olyan helynek is kell lennie, ahol az emberiség gazdagságát és kreativitását ápolják az egyes egyénekben. Az egyik legutóbbi kezdeményezés, amely felé irányítottuk energiáinkat, a diákok által kezdeményezett projektek előmozdítása, hogy elősegítsük tanulóink képességét arra, hogy az osztályteremben megszerzett tudásukat a társadalom javítására alkalmazzák.

A támogatott projektek a világ leggyorsabb " TOkai Challenger" TOkai egészen az önkéntes tevékenységekig TOkai , amelyek segítik a helyreállítási erőfeszítéseket a kelet-japán földrengés után.

TOkai Egyetem akadémiai csereszerződéseket tart fenn több mint 120 egyetemmel / szervezettel kb. 40 ország. A nemzetközi csereprogramok széles skáláját folytatják aktívan, az akadémiai fronton tevékenykedő hallgatók, kutatók, közös kutatási projektek és a tudományos erőforrások cseréjétől kezdve a kulturális és atlétikai cserékig. Körülbelül 1130 külföldi hallgató van az egyetemen. TOkai Egyetem hat irodával rendelkezik külföldön (Dánia, Ausztria, Egyesült Államok, Korea, Thaiföld és Oroszország).

Helyszínek

 • Shibuya City

  Shibuya City, Japán

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések