Keystone logo
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Bevezetés

66141_students2.jpg

Ról ről

A Tufts University Graduate School of Arts and Sciences posztgraduális programjai a bölcsészeti főiskola légkörét ötvözik a kutatóintézet legkorszerűbb technológiai erőforrásaival. A világszínvonalú kutatók, a személyes mentorálás, az együttműködő laboratóriumi létesítmények és az ipari partnerségek olyan készségekkel ruházzák fel a Tufts hallgatóit, hogy kitűnjenek választott szakterületükön, és szenvedéllyel és elkötelezettséggel folytassák karrierjüket.

A Graduate School of Arts and Sciences a Tufts Egyetem minden erőforrását felhasználja – egy élénk kutatóintézet, szigorú intellektuális kultúrával. Több mint 22 doktori és 30 mesterképzési programot kínálunk – a művészettörténettől a fizikáig –, valamint lehetőséget kínálunk az ország legkiválóbb hallgatóinak oktatására és mentorálására. Tanáraink elkötelezettek az Ön sikere mellett, és teljes szakmai felkészültséget kínálnak. Tanfolyami munkák, mentorálás, publikálás, terepmunka és független kutatás révén végzős hallgatóink úgy lépnek be pályafutásukba, hogy alkalmazzák a tanultakat.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Medford

    2 The Green, Bendetson Hall, 02155, Medford

Kérdések