Keystone logo
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences MA a digitális eszközök premodern tanulmányokhoz
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

MA a digitális eszközök premodern tanulmányokhoz

Medford, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54 196 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

A premodern tanulmányok digitális eszközei MA szak azon hallgatók számára készült, akik mélyebb ismereteket szeretnének szerezni a humán tudományokról, és számítási módszereket szeretnének alkalmazni kutatásaik és oktatásaik során. A hallgatók számítógépes technikák segítségével tanulmányozzák a tudás létrehozását, átadását, megőrzését és átalakulását az ókortól a reneszánszig és a kora újkorig az időben és a kultúrában.

A program célkitűzései

  • A diákok kifejlesztették a képességet, hogy kutatást végezzenek, és képesek legyenek diplomázott szintű kutatási munkát és / vagy tézist készíteni.
  • A hallgatók széleskörű ismeretekkel rendelkeznek a digitális humán tudományok területén végzett kutatásról és gyakorlatról, valamint mélyebbre összpontosítanak a premodern világ egy adott területére, amely releváns a hallgatók érdeklődése szempontjából.
  • A tanulók erős kompetenciát fejlesztenek ki egy vagy több premodern nyelvben, például latinban és görögben vagy más történelmi nyelvekben, hátterüktől és céljaiktól függően, és megismerkedtek a nyelvek tanulásának és használatának új módszereivel. (pl. intenzív nyelvi annotáció, egy szöveg méretarányos elemzése és az eredmények vizualizálása).
  • A diákok elsajátították a helyszíni kutatáshoz kapcsolódó modern idegen nyelv olvasási ismereteit.
  • A hallgatók új fejleményeknek lesznek kitéve a digitális humán tudományok és a premodern terület területén, amelyre összpontosítanak.
  • A hallgatók fel lesznek készülve arra, hogy továbblépjenek haladó posztgraduális programokban vagy olyan akadémián kívüli pozíciókban, ahol hasznosak az MA-ban megszerzett készségek.

A program eredménye

Tanterv

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések