Keystone logo
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences MA a sokszínűség, a méltányosság, a befogadás és az igazságosság vezetése területén
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

MA a sokszínűség, a méltányosság, a befogadás és az igazságosság vezetése területén

Medford, Amerikai Egyesült Államok

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54 196 *

Az egyetemen

* nappali tagozatos tandíj. 1799 USD/kredit részidős oktatásért

Bevezetés

A Sokszínűség, Méltányosság, Befogadás és Igazságosság Vezetői mesterképzési program célja, hogy felkészítse Önt arra, hogy erős, tájékozott és képzett vezetővé váljon, amely segíthet befogadóbb szervezetek létrehozásában. A programban végzettek a sokszínűségért felelős vezetők, diverzitási menedzserek, tanácsadók, oktatási adminisztrátorok, humán erőforrások és főiskolai felvételi szakemberek lesznek, akik rendelkeznek a közösségük megerősítéséhez szükséges eszközökkel.

Ahhoz, hogy hatékony vezetője lehessen az antirasszista és elfogultságellenes erőfeszítésekben, meg kell értenie azokat az összetett szociológiai, gazdasági és történelmi összefüggéseket, amelyek elfogultsághoz, diszkriminációhoz és marginalizálódáshoz vezettek. A sokszínűség, méltányosság, befogadás és igazságosság vezetői mesterképzésünk egy lakossági program, amelynek célja, hogy alapot és eszközöket biztosítson ehhez a munkához. A sokszínűség és befogadás vezetése mesterképzésének befejezése után készen áll a sokszínűség, a befogadás és a méltányosság fokozása érdekében változtatások végrehajtására, a változások végrehajtására irányuló programok tervezésére és értékelésére, valamint a szervezetek fenntartható átalakulás útján történő vezetésére.

Ebben a programban, akkor fejleszteni mély megértése alapozó és tudományos elméletek (pl. kritikus versenyelmélet), miközben megszerzi a gyakorlati eszközöket (pl. program értékelése), hogy végre az intézményi változások.

Ez a program valóban interdiszciplináris – a kurzusokat Tufts oktatási, pszichológiai, városi és környezetvédelmi politika és tervezés, valamint gyermektanulmányi és humánfejlesztési osztályok oktatói oktatják. Továbbá diákjaink különféle háttérrel és területtel rendelkeznek, hogy megkönnyítsék e kihívást jelentő kérdések vizsgálatát.

A program eredménye

Belépők

Tanterv

Az Iskoláról

Kérdések