Keystone logo
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences MA művészettörténeti és múzeumi tanulmányokban
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

MA művészettörténeti és múzeumi tanulmányokban

Medford, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54 196 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

A mûvészettörténeti és múzeumtudományi mesterképzés a hallgatók fejlett mûvészettörténeti képesítéseket és a múzeumi munka átfogó bemutatását kínálja. A programot azoknak ajánlják, akik művészeti gyűjteményekkel kapcsolatos területeken szeretnének dolgozni.

A diákok a művészettörténeti és múzeumi tanulmányokat egyidejűleg vesznek. A program végzősei általában múzeumok és galériák kurátorai, gyűjteményvezetők, oktatók vagy adminisztrátorok karrierjét folytatják.

Miért válassza ki a Tuftot, hogy felkészüljön a múzeumi pályára?

A mai múzeumi szakemberek kreatív problémamegoldók, innovátorok és vezetők. Megértik a gyűjteményeket, a közönséget és a történeteket. Ezek elősegítik a látogatók megértését a múltról, a jelenről és a jövőről az anyagi tárgyakkal és az ösztöndíjakkal való interakciók segítségével, szemtől-szembe találkozásokkal és technológiai eszközökkel.

A Tufts-ban múzeumi szakemberekkel fog tanulni, akik ezt megértik. Működünk a múzeumi gyakorlat élvonalbeli területén, amely mély tapasztalatokat ötvöz a szélesebb körű ismeretekkel a területen tapasztalható kérdésekről és trendekről.

Az elmúlt huszonöt évben a múzeumi tanulmányi programunk jó hírnevet szerzett, hogy segítse a diplomásokat karrierjük fejlesztésében és a múzeumi munkahelyeken.

A mókusok múzeumban gazdag régióban találhatók. A tanfolyamok gyakran ezekre az erőforrásokra támaszkodnak, és a diákok könnyen megtalálják a szakmai gyakorlatokat és az önkéntes lehetőségeket, ami segíti őket szakmai tapasztalataik és hálózataik építésében.

Belépők

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések