Keystone logo
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences MA Történelem és Múzeum Tanulmányok
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

MA Történelem és Múzeum Tanulmányok

Medford, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 54 196 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

A Múzeumi Tanulmányok Program ötvözi az elméletet és a gyakorlatot, a Tufts Történelmi Tanszék és a Múzeumi Tanulmányok szakembereinek összegyűjtésével. Mind a történelmi ösztöndíj, mind a gyakorlati alkalmazás hangsúlyozásával a program előkészíti a diákokat a közéleti és a múzeumi munkákra. A diákok is élvezhetik a Tufts helyét a nagyobb bostoni területen, az egyik legfontosabb múzeumok és történelmi társaságok Amerikában.

A hallgatók egyszerre járnak történelem és múzeumtudományi kurzusokon. A program végzősei általában kurátorok, gyűjteménykezelők, oktatók vagy adminisztrátorokként folytatják karrierjét történelmi házakban, helyszíneken és múzeumokban.

A Tufts Egyetem előnyeit élvezi a nagyobb bostoni területen, az egyik legfontosabb múzeumok és történelmi társaságok amerikai központja. A Múzeumi Tanulmányok Program ötvözi az elméletet és a gyakorlatot, a Tufts Történelmi Osztály tudósai és a Múzeumi Tanulmányok szakemberei által összegyűjtöttével. A hátsó ajtón kívüli történelmi intézmények páratlan gazdagsága számos lehetőséget kínál a helyszíni oktatásra, szakmai gyakorlatra és hálózatépítésre.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések