Keystone logo
University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

University of Asia and the Pacific

Bevezetés

A Egyetem Ázsia és a csendes-óceáni (UA & P) egy magán, non-profit felsőoktatási intézménye kínál néhány igen kiemelkedő tudományos programok Ázsia. Ez egy nagy teljesítményű kombinációja a liberális oktatás és a szakmai specializáció. A formáció UA & P hallgatók megkönnyíti környezet elősegíti a tanulást, képzett és elkötelezett tanárok, kiváló kar-diák arány, és jól karbantartott létesítményekkel.

Rövid története

UA & P 1967-ben kezdődött, mint a Kutatási Központ és Kommunikációs agytröszt kutatások végzése kínál posztgraduális képzés a közgazdaságtan és menedzsment. CRC indult kicsi és nem feltűnő, de fokozatosan bővítette oktatási tevékenységet. Azt kapta az egyetemi státuszt 1995-ben, és bár azóta már ismert, mint a University of Asia és a Csendes-misszió ugyanaz marad: a legteljesebb fejlesztése mindent, ami emberi egyén.

Az elnök

Az elnök UA & P Dr. Winston Conrad Padojinog. Ő volt telepítve, mint a negyedik Egyetem elnöke 2015-ben.

A Kar

Az UA & P kar tagjai elkötelezett és hozzáértő akadémikusok és ipari szakemberek.

az Alumni

UA & P alumni megkülönböztetni magukat a munkahelyen annyi által munkaerkölcs és fegyelem által a technikai bátorság. Ezek bizonyítják, hogy a széles körű képzés, szakmai előkészítése, valamint személyi kialakulását kaptak egyetemi hallgatók felszerelt őket jól a munkahelyen.

Helyszínek

  • Pasig

    University of Asia and the Pacific Pearl Drive, Ortigas Center , 1605 , Pasig

    Kérdések