Keystone logo
UC Irvine - Merage School of Business Az innováció és a vállalkozói készség mestere
UC Irvine - Merage School of Business

Az innováció és a vállalkozói készség mestere

Irvine, Amerikai Egyesült Államok

9 Months

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

USD 63 777 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Arra gondol, hogy megvalósítsa ezt a nagyszerű ötletet, és vállalkozássá változtassa? Mit szólnál egy csapat, részleg vagy agytröszt vezetéséhez egy meglévő szervezeten belül? A sikeres innovációhoz és az ezekben a forgatókönyvekben való vezetéshez elengedhetetlen a készségek megléte.

Az Innovációs és Vállalkozási Mester (MIE) már egy- vagy kétéves formátumban is elérhető, az egyetlen ilyen program az UC-rendszerben, és kiterjedt integrált és magával ragadó tudományos és gyakorlati tapasztalatot biztosít azok számára, akik szeretnének belekezdeni. vállalkozói karrier (innováció új vállalatok létrehozása érdekében) és intravállalkozói karrier (meglévő vállalatokon belüli innováció). A program ismereteket nyújt az innováció és a vállalkozás folyamatának alapvető témáiról, ideértve az új kockázati lehetőségek azonosítását a lean startup módszertanon keresztül, az üzleti modell kidolgozását, az üzleti terv elkészítését, a csapat összeállítását, a szükséges finanszírozás előteremtését, beleértve a kockázati tőkét és az indulást. egy új üzlet. Gazdag tapasztalati tanulási lehetőségekben is az UCI vállalkozói ökoszisztémán belül.

Itt az ideje, hogy megtegye az első lépést egy vállalkozói vagy vállalkozáson belüli pálya feltárása felé.

A Paul Merage School of Business magas rangot kapott a Financial Times, a Bloomberg Businessweek, a US News & World Report, a The Economist és más vezető üzleti kiadványok által. Élénk tanulóközösségünk van sokszínű és motivált hallgatói populációval. Az Innovációs és Vállalkozási Mester (MIE) jelenleg egy- vagy kétéves formátumban az egyetlen ilyen program az UC-rendszerben.

Belépők

Tanterv

Rangsorok

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések