Keystone logo
University Carlos III of Madrid

University Carlos III of Madrid

University Carlos III of Madrid

Campus jellemzői

Getafe Campus

A Madridtól délre fekvő Getafe városában található campusnak két iskolája van: a Társadalomtudományi és Jogi Iskola és a Bölcsészettudományi Iskola. A modern campus létesítményei között szerepel két könyvtár, számítógéptermek különböző épületekben, audiovizuális termek, hangstúdiók, tárgyalótermek, wifi az egész campus területén, valamint sportközpontok, ahol többek között kosárlabda, tenisz, squash, strandröplabda és szauna is található.

Leganés Campus

A Madridtól délre fekvő Leganés városában található campus a Mérnöki Iskolának ad otthont. Modern létesítményei közé tartozik a könyvtár, a számítógépes termek különböző épületekben, a laboratóriumok, a wifi az egész egyetemen, valamint a sportközpont fedett uszodával. Van egy nézőtér is, ahol színdarabokat, operát és koncerteket adnak elő egész évben

Colmenarejo Campus

A Madridtól északkeletre fekvő Colmenarejo városában található campusnak három iskolája van: a Társadalomtudományi és Jogi Iskola, a Bölcsészettudományi Iskola és a Mérnöki Iskola. Modern installációi között szerepel többek között könyvtár, munka-, tanuló- és kutatóterem, valamint folyóirattár.

Madrid-Puerta de Toledo Campus

A Madrid szívében található Madrid-Puerta de Toledo kampusz az uc3m Posztgraduális Tanulmányok Központja (egyetemi mesterképzések és szakmai képzés és fejlesztés), valamint a nyilvánosságot célzó tudományos és kulturális tevékenységek fő helyszíne. A Campus a legmodernebb felszereltséggel rendelkezik, melyek közül kiemelhetjük könyvtárát, multimédiás termeit, konferenciatermét, Wi-Fi-vel ellátott munkatereit, valamint a technikai eszközök széles skálájával rendelkező Auditóriumát. A campus létesítményei és elhelyezkedése ideális helyszínt biztosít minden típusú kulturális vagy tudományos tevékenység megtartásához.

  Vízumkövetelmények

  EU, EGT vagy Svájc

  Ha EU- vagy EGT-országból vagy Svájcból érkezett:

  Nincs szüksége vízumra; csak regisztrálnia kell a Külföldiek Központi Nyilvántartásába, ha 3 hónapnál tovább marad.

  NEM EU

  Ha harmadik országból érkezik:

  Tanulmányi vízumot kell kérnie a lakóhelye szerinti ország diplomáciai képviseletén vagy spanyol konzuli képviseletén.

  Ha 6 hónapnál tovább tartózkodik, Spanyolországba érkezése óta 1 hónap áll rendelkezésére, hogy külföldi állampolgárságú személyazonosító igazolványt (TIE) igényeljen a spanyolországi lakóhelyéhez közeli Külföldi Állampolgári Hivatalban vagy a nemzeti rendőrőrsön.

  Jelentkezését személyesen kell benyújtania, a megfelelő űrlapot kitöltve, és az alábbi dokumentumokat kell benyújtania:

  • Felvételi levél. Amikor kifizeti a foglalást, e-mailben küldünk Önnek egy, az Egyetem által elektronikusan aláírt dokumentumot, amely tartalmazza a beiratkozott mesterképzést, annak költségét, időtartamát, tananyagát stb.
  • Érvényes útlevél vagy úti okmány.
  • Gazdasági eszközök igazolása az Ön megélhetési költségeinek és a hazatérés költségeinek, valamint adott esetben a rokonai költségeinek megfizetésére.
  • Állami vagy magán egészségbiztosítás, Spanyolországban működésre feljogosított biztosítótársasággal állapodtak meg.
  • Kezelési díj befizetéséről szóló bizonylat.

  Ha a tanfolyam 6 hónapnál hosszabb, akkor a következőket is meg kell adnia:

  • Medical certificate
  • Bűnügyi nyilvántartási bizonyítvány

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  uc3m minden évben jelentős számú ösztöndíjat és ösztöndíjat kínál a legjobb eredményeket elérő hallgatók számára.

  Tanulmányi kiválósággal és kutatói elhivatottsággal rendelkező hallgatókat keresünk, akik tanulmányi és szakmai teljesítményükkel elkötelezett, aktív és lelkes embereket tudnak elérni. Ezekre a támogatásokra nagyon egyszerű pályázni, és ösztöndíj- és segítségkeresőnkkel néhány lépésben elvégezheti a teljes folyamatot online.

  Rangsorok

  • QS World University Rankings Top 50 Under 50
   • 35th spot worldwide and ranked 10th in Europe, on QS Top 50 Under 50 Ranking
   • QS World University Rankings
   • 319th position on the QS World University Rankings 2024
   • QS World University Rankings Subjects Rankings
   • Among the world’s best universities in 13 academic fields, according to QS World University Rankings by Subject 2023
   • QS Graduate Employability Rankings
   • Among the 136 best universities in the world for employability, according to THE’s Global University Employability Ranking 2022

  Miért érdemes a University Carlos III of Madrid egyetemen tanulni?

  Az Európai Felsőoktatási Térségben a Program minőségbiztosítása a tanulmányi tervek részét képezi, amelynek célja a programba vetett bizalom és bizalom légkörének megteremtése. Ugyanakkor biztosítja, hogy a hallgatók elsajátítsák az egyes szakokhoz programozott ismereteket és szakmai kompetenciákat.

  uc3m volt az egyik első egyetem, amely megértette, hogy szükség van egy minőségellenőrző rendszer beépítésére. Jelenleg a belső minőségbiztosítási rendszert (Sistema de Garantía Interna de Calidad-SGIC- uc3m ) használja, amelynek tervezését az ANECA 2009-ben tanúsította az AUDIT program kritériumai és irányelvei szerint.

  Campus élet és felszereltség

  Egyetemi élete során meg kell találnia az igényeinek leginkább megfelelő szállást: közös lakások, lakószobák és családok... ezen az oldalon minden információt megadunk a különböző szállástípusokkal kapcsolatban, hogy megtalálja a hely az Ön számára sokkal könnyebb lesz.

  If you choose to study at a university outside of Spain for some time, some companies manage accommodation from here. They provide a large range of flats in many cities and make the processes easier for you.

  Helyszínek

  • Leganés

   Avda. de la Universidad, 30, 28911, Leganés

  • Getafe

   Calle Madrid 126, 28903, Getafe

  • Colmenarejo

   Avd. de Gregorio Peces-Barba Martínez, 22, 28270, Colmenarejo

  • Madrid

   Ronda de Toledo 1, 28005 , Madrid

  Kérdések