Keystone logo
University for International Cooperation

University for International Cooperation

University for International Cooperation

Bevezetés

Ahhoz, hogy megfeleljen a kihívásoknak a regeneratív és a fenntartható fejlődés, szükségünk szakemberek egy átfogó, holisztikus és cross-képzés.

UCI jellemzi az új design, oktatási programokra vonatkozó, és bárhonnan a világon.

Egyetem Nemzetközi Együttműködési teremtett Központ vállalkozási és innovációs elsősorban a fejlődő vállalkozói készségek ezer latin-amerikaiak, akik igénylik a laboratórium, amely lehetővé teszi számukra, hogy növeljék az üzleti kísérletet.

Research, Extension és Outreach

Egyetem bővítése, a kutatás és összeköttetésben van tanítás alapvető pillére az oktatási modellt az UCI.

Vállalkozási és Innovációs Központ

A Központ vállalkozási és innovációs UCI fejlesztésére összpontosít, a vállalkozói készségek.

forgatókönyveket a jövőbeni tervek és politikák

A projekt során az éghajlat és a társadalmi-gazdasági forgatókönyvek, mint eszköz a stratégiai szakpolitikai tervezés.

küldetés

Társteremtésetek oktatási és együttműködési megoldásokat, amelyek hozzájárulnak az építési intelligens társadalom egyetemes etika, a részvételi partnerség, felelős és gondoskodó.

kilátás

UCI egy globális szervezet az oktatási innováció egy befogadó tudásalapú társadalom, keresek egy regeneratív és evolúciós fejlődés egy összetett, változatos és változó világban.

Az egyetem története Nemzetközi Együttműködési

Egyetem Nemzetközi Együttműködési (UCI) született Costa Rica 1994-ben, mint a válasz, hogy szükség van a latin-amerikai és karibi térség hogy a szakemberek többek és multidiszciplináris képzés, hogy hatékonyan kezelni a kihívásokat és sokrétű dilemmák bonyolítja a modern világban, az a fenntarthatóság, a regeneráció, a természetvédelmi és a globalizáció.

UCI egyértelmű feladata, hogy a vonat vezetők, hogy támogassák egy okos, tudja kezelni a valóságot, átfogóbb átfogó képet az ismeretek különböző globális társadalomban; fakultatív akadémiai és tudományos alaposság, amelyben a paradigmák a jelenlegi tudományos és technológiai fejlődés, de értékek és attitűdök építése a társadalmi felelősségvállalás, a természettel összhangban, és hozzanak létre egy összetartóbb és befogadó társadalom alapja. Az UCI elfogadott és támogatott kombinált virtuális és tanulási modelleket, mivel mielőtt a mozgást vált tömeges jelenség.

„Az intézmény, sok nemzet”. Több mint 3500 diplomás származó 54 világ országaiban, és 5 kontinensen van a sok arcot, amelyek a UCI kortárs tanulmányi központnak globális elérhetőségét.

Kompetencia oktatás, ICT eszközök képzés, tanulási terek dinamikus formák nemzetközi képesítések, tanárok szakértők híres, a saját területén, formátumok és innovatív osztályok (virtuális, az arc és vegyes) igazodik az igények az oktatási paradigma ma Ezek az UCI hozzájárulása az oktatás jövője.

Egyetem Nemzetközi Együttműködési tudás, fejlesztés és innováció a jövő számára.

UCI intelligens, virtuális, versenyképes, stratégiai, kapcsolódó, változatos, rugalmas, pozitív és globális.

Helyszínek

  • San José

    Universidad para la Cooperación Internacional Between 15th & 17th Avenues, 35th Street , , San José

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések