Keystone logo
UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Bevezetés

Az UDIMA

A Madridi Távolsági Egyetem ( UDIMA ) az első privát online egyetem Spanyolországban. A Madridi Közösség június 14-i 1/2006. sz. törvénye ismeri el. A CEF.- Pénzügyi Tanulmányok Központjával együtt alkotja a CEF.- UDIMA Oktatási Csoportot. Ez a CEF.-, egy 1977-ben létrehozott intézmény, több mint 500 000 volt diák támogatásával, az UDIMA .

UDIMA pozitív ellenőrzést kapott az Országos Minőségértékelési és Akkreditációs Ügynökségnek (ANECA) benyújtott hivatalos alapképzési, mesterképzési és doktori tanulmányi tervekről, és az Egyetemek Főigazgatósága felhatalmazta a fokozatok végrehajtására; a Madrid + d Alapítvány az ellenőrzésükért felelős szervezet.

Módszertana az online képzésen alapul, a legújabb információs és kommunikációs technológiák felhasználásával. Ezáltal hozzájárul ahhoz, hogy a tanuló a távolságok ellenére is állandóan a tanár és osztálytársai kíséretében érezze magát. Nem meglepő, hogy DNS-ében kering a gondolat, hogy ő legyen a „legközelebbi egyetem” a hallgatóhoz a tanulási folyamat során.

Az egyetem campusa és főhadiszállása Collado Villalba madridi városában található.

UDIMA , a tanulás nyugalma mindig kísért

misszió

A Madridi UDIMA Egyetem (UDIMA) Szervezeti és Működési Normáit (NOF) jóváhagyó, június 14-i 1/2006. törvény és április 14-i 38/2014. saját alapszabálya szerint az UDIMA egy magán felsőoktatási intézmény, amelynek konkrét céljai a következők:

 • Képzés és hozzáférés biztosítása az egyetemi oktatáshoz és a tanulmányok folyamatosságához mindazok számára, akik az állami jogszabályokkal összhangban felsőfokú tanulmányok folytatására jogosultak.
 • Az információs és kommunikációs technológiákon (IKT) alapuló oktatási módszerek fejlesztése.
 • Az IKT használatának ösztönzése a legmegfelelőbb online távoktatási technikák és tapasztalatok felhasználásával, valamint új oktatási modellek tesztelése a hallgatók, valamint az együttműködési megállapodásokat, programokat kötött egyetemek, intézmények, cégek szolgálatában.
 • Minden kéznél lévő eszközzel járuljon hozzá egy igazságosabb, támogatóbb, békésebb és demokratikusabb társadalom felépítéséhez.
 • Az emberi méltóság fejlesztésének, valamint a nők és férfiak közötti tényleges egyenlőség megvalósításának prioritása, különösen a nemi alapú megkülönböztetés megszüntetése révén.

kilátás

Ennek megfelelően az UDIMA a jövőben az alábbiak szerint szeretne elismerni:

A felsőfokú alap-, posztgraduális és doktori képzés minőségi mércéje, amely a hallgatóra való személyre szabott figyelemre és annak nyomon követésére összpontosít, hogy elérjük célunkat: " UDIMA , a közeli egyetem."

Egy egyetem, amelyet a „személyre szabott módszertan” alkalmazása, az oktatói gárda „közelsége” és hallgatóink „tevékeny tanulása” jellemez.

Az IKT-alapú tanulási módszertanok továbbfejlesztésére és folyamatos fejlesztésére összpontosító intézmény.

Rugalmas és hallgatói számára elérhető intézmény, amelyet saját és inkluzív oktatási és irányítási módszertan jellemez, amely folyamatosan dolgozik és hozzájárul hallgatóink tanulási és szakmai céljainak eléréséhez.

Kiválósági kutatást fejlesztő egyetemi közösség azzal a céllal, hogy ezt a tudást átadja a társadalomnak és elősegítse a vállalatok versenyképességét.

értékeket

UDIMA t irányító értékek a következők:

 • Személyre szabás és professzionalizmus. Személyre szabott, személyre szabott, professzionális és felelősségteljes szolgáltatást jelent, figyelembe véve az egyetemi közösség igényeit, javaslatait, hibákat és felelősséget vállalva a folyamatos fejlődés vágyával.
 • Elhivatottság és kitartás. Ez azt jelenti, hogy a napi munkával és a kihívásokkal lelkesedéssel és kitartással kell szembenézni.
 • Bizalom. Meghatározza az elköteleződést és biztonságot mindazok közötti kapcsolatokban, akik az egyetemi közösség részét képezik, és ebből a társadalommal.
 • Hatékonyság. Olyan képzési programok kidolgozását jelenti, amelyek lehetővé teszik hallgatóink számára a munkaerőpiac által megkívánt szakmai ismeretek elsajátítását, hozzájárulva ezzel a termelékenység növeléséhez, a gazdasági fejlődéshez és a társadalmi jóléthez.
 • Esélyegyenlőség. Ez magában foglalja a demokratikus társadalom előmozdításához való hozzájárulás iránti elkötelezettséget, a szabadság és egyenlőség előmozdítását, különösen azon csoportok képzésében és oktatásában, amelyeknek szakmai vagy személyes okok, fogyatékosság vagy távolság miatt nem volt lehetőségük egyetemi hallgatók felvételére.

stratégia

Egy fiatal egyetem természetes és jövőbeli fejlődése

Az " UDIMA Stratégia" az az útiterv, amelyet az egyetem orientációs és szervező tevékenységeiként felfogott cselekvési irányvonalak fejlesztésére dolgoztak ki. Stratégiai keret, amely egy fiatal egyetem természetes és jövőbeli fejlődésének következményeként jött létre, és amely létét javítani és megszilárdítani kívánja. Ennek érdekében az említett stratégia több gerincet és cselekvési irányt tartalmaz a Főigazgatóság és az Egyetemi Rektori Csoport vezetésével.

UDIMA Stratégia” négy gerince a következő:

 • Foglalkoztathatóság.
 • Oktatási kiválóság.
 • A tehetség vonzása és megtartása.
 • Nemzetközivé.

Helyszínek

 • Madrid

  Carretera de La Coruña, KM.38,500 Vía de Servicio, nº 15 28400 Collado Villalba MADRID , 28400, Madrid

Programok

  Kérdések