Keystone logo
Universidad Europea Digitális üzlet mesterképzés
Universidad Europea

Digitális üzlet mesterképzés

Alcobendas, Spanyolország

9 Months

Angol, Spanyol

Teljes idő

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Bevezetés

A digitális üzleti képzés fontosabb, mint valaha. Egy olyan környezetben, ahol a verseny egyre élesebb és delokalizáltabb, a differenciálódás lehetőségei egyre összetettebbek, és a vállalatoknak sürgős digitalizációs folyamatot kell végrehajtaniuk.

Az új valósággal szembenézve a vállalatoknak és a szervezeteknek olyan szakemberekkel kell rendelkezniük, akik képesek együtt élni a munkakörnyezet új instabilitásával és bizonytalanságával, mivel a digitális gazdaság definíció szerint változó és instabil.

A digitális üzleti mesterképzés olyan készségeket ad, amelyek szükségesek ahhoz, hogy megértse, irányítsa és vezesse a digitális változásokat egy szervezetben, több fókuszú tanulással, a tapasztalati tanulásra és az üzleti ökoszisztémához való közvetlen kapcsolódásra összpontosító oktatási modellel.

Ezenkívül ezt a mesterképzési programot az üzleti digitalizálás területén mérceként működő "Asociación multisectorial de Empresas de Tecnologías de la Información - Asociación Nacional Sector Digital" (AMETIC) és az MIT Sloan School of Management együttműködésével fejlesztették ki.

Miért érdemes digitális üzleti mesterképzést végezni?

  • Innovatív tanulmányi terv: Elsajátítod a leginnovatívabb és legkreatívabb módszereket, mint például a Design Thinking, a Lean Startup és az ügyfélfejlesztés, és képes leszel alkalmazni ezeket a vállalat digitális átalakulási folyamatának részeként.
  • Foglalkoztathatóság: Nagyon keresett profil. A vállalkozások által leginkább keresett szakemberek, munkakörök és digitális profilok az új társadalmi igények kielégítésére irányulnak. A mesterképzés elvégzése után Ön beléphet a munkaerőpiacra, gyakornoki állást vállalva azon nemzeti és multinacionális vállalatok egyikénél, amelyekkel megállapodásunk van.
  • Tapasztalati tanulás: Többközpontú tanulás, oktatási modellel, amely a tapasztalati tanulásra és az üzleti ökoszisztémával való közvetlen kapcsolatra összpontosít.
  • Oktatói személyzet: Ez a mesterképzési szak jelentős nemzetköziséggel és tapasztalattal rendelkezik, és technológiai és üzleti szempontból a legmagasabb szintű tudományos és szakmai oktatói gárdával rendelkezik.
  • Digitális stratégiák tervezése: A hallgatók képesek lesznek megérteni, kezelni és vezetni a digitális változásokat egy szervezeten belül.

Mit fogsz tanulni a hivatalos digitális üzleti mesterképzésen?

A digitális üzleti mesterképzés megtanít arra, hogyan használd azokat az eszközöket és technológiákat, amelyek reagálnak arra, hogyan fogyasztunk, hogyan viszonyulnak egymáshoz az emberek, és hogyan alakulnak át a szervezetek.

Konkrétabban, megtanulhatod:

  • Ügyfélközpontúság: hogyan lehet a felhasználót a tevékenységek, termékek, folyamatok és üzleti modellek középpontjába helyezni, és azokat úgy tervezni, hogy minden egyes személyre szabottan legyenek kialakítva.
  • Disruptív és exponenciális technológiák: az összes ágazatot és tevékenységi területet érintő technológiák megértése és teljes potenciáljuk kihasználása.
  • Innováció: az új üzleti modellek megértése, amelyekben a tervezés és az evolúció a tervezési gondolkodást mint bomlasztó eszközt használja.
  • Szervezeti agilitás és vezetés: új szervezeti sémák, racionalizált munkamódszerek és átalakító vezetési stílusok feltárása.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések