Keystone logo
University Fernando Pessoa

University Fernando Pessoa

University Fernando Pessoa

Bevezetés

UFP

Az egyetem Fernando Pessoa (UFP), amelyet az Oktatási és Kulturális Alapítvány "Fernando Pessoa" (FFP) és az elismert közérdekű törvényrendelet No. 107/96, július 31-i, az eredménye egy innovatív projekt a felsőoktatás, 1980-ban indult a Felsőoktatási Információs tudományok Intézete és a Társaság, és az Erasmus Intézet Felsőoktatási, aki szolgált neki szerkezeti alapja, és amelynek rangidősség okleveleket és diplomákat öröklődik 7. cikkének megfelelően az említett rendelet.

A mottója Nova et Nove (innováció a tudás és a tanítási módszereket), UFP célja az oktatási, kutatási, a közösségi információs és a szolgáltatásnyújtás területén a képzés által kínált főiskolák, aszerint, hogy azok tudományos és pedagógiai szerkezetét:

Kar Tudományos és Technológiai (Porto) Bölcsészettudományi Kar és Társadalomtudományi Kar (Porto) Egészségtudományi Kar és School of Health Sciences (Porto) Ponte de Lima egység, szintén Egészségügyi Iskola

A működésbe lépését az Oktató Kórház, a UFP feltételezzük is, mint egy szervezet, amely az általános egészségügyi ellátás és a speciális, nem sérti a folytonosság a jelenlegi pedagógiai Klinika Fogászati, Fizikoterápia, terápia A beszéd, pszichomotoros Rehabilitációs és Pszichológiai ahol a hallgatók felügyelt klinikai gyakorlatban a betegek beleegyező rendszer.

A kar, teljes idejű és tartós kötés az egyetem, áll mintegy kétszázötven tanár, 80% -uk tulajdonosai a PhD fokozatot. És a kutatás saját finanszírozási FFP vagy finanszírozott Tudományos és Technológiai Alapítvány, illetve egyedi programjai az Európai Unió tartott multidiszciplináris központokban.

UFP-UV, dolgozó oktatási platformok távolról, aszinkron (SAKAI) és szinkron (Tábla Együttműködés), támogatja és kiterjeszti a területi hatályát, valamint a nyilvános tantermi képzés a három kollégiumok.

Mindez indokolja, egyre inkább a besorolás az "European University Association", amely a jelentésében minősített UFP mint "az egyik legfontosabb magánegyetemek Portugália."

Számos jellemzők, amelyek megfelelnek, és megkülönböztetni a UFP és jogosultak az új mottó et kilenc:

az amerikai International Assessment (European University Association); Tanfolyamok már alkalmazkodott a Bolognai Nyilatkozatot; saját kari tagadhatatlan tudományos színvonalú és szakmai stabilitást; igényes oktatás szolgálja pedagógiai logisztika, elismert minőségű; módszertani és tudományos innováció; Környezet humanizált és technológiailag fejlett tanulási; elősegíti a nemzetközi kapcsolatok hallgatói mobilitás és oktatás; az egyetemek és vállalkozások közötti partnerségek a kutatás, az egyetemi kiterjesztése és gyakornoki; Partnerség az egyetemek nemzetközi együttműködésével; társadalmi cselekvés projekt közösségi információs Közegészségügyi és Környezetvédelmi; Hivatal stratégiai és szervezeti minőségi projektek.

Helyszínek

  • Porto

    Praça 9 de Abril, 349 , , Porto

Programok

Kérdések