Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Erdészeti tudományok mestere
Universitas Gadjah Mada

Erdészeti tudományok mestere

Special Region of Yogyakarta, Indonézia

4 Semesters

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

IDR 25 000 000 / per semester *

Az egyetemen

* nemzetközi | rendszeres: IDR 90000000000

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az erdészeti tudományok mesterképzése (MPFS) 1993-ban jött létre. Az Universitas Gadjah Mada Erdészeti Kara posztgraduális szintű programot működtet az erdészeti tudományok területén a mesterszintű (MSc) szakmai humánerőforrás előállítására. Az MPFS-nek van egy jövőképe: "úttörő mesterképzés a felsőfokú trópusi erdészetben, amely innovatív és országos szinten kiemelkedő, valamint a népek és a nemzet érdekeit szolgálja, a Pancasila kulturális értékeivel átitatva". Oktatás, kutatás és közösségi szolgálat végzése, valamint a tudomány megőrzése és fejlesztése a kiváló trópusi erdészet területén, és a társadalom számára hasznosnak lenni. Az erdészeti tudományok mesterképzésének (MPFS) fő célja a képzett trópusi erdészeti felsőoktatás megszervezése, hogy kiváló és hozzáértő diplomások szülessenek. Az MPFS az UGM Erdészeti Kar által folytatott posztgraduális program. Az MPFS tantervei olyan tervek és szabályok összessége a tartalomra vagy a szakirodalmi áttekintésre, a tantervre, a tanítási módszerre és az értékelésre vonatkozóan, amelyeket a tanulási tevékenységek alapjaként használnak.

Látomás

Célunk, hogy a trópusi erdészet területén olyan mesterképzési program úttörőjévé váljunk, amely nemzeti és nemzetközi szinten is kiemelkedő, innovatív és kiemelkedő, valamint a nép és a nemzet érdekeit szolgálja, amelyet a Pancasilán alapuló kulturális értékek hatnak át.

Küldetés

Küldetésünk az oktatás, a kutatás és a közösségi szolgálat, valamint a trópusi erdészet területén a tudás megőrzése és fejlesztése, amely a közösség számára kiváló és hasznos.

Tanterv

Felszerelés

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Biológia és ökológia mester az erdészeti agronómia és környezetvédelem területén – nyomon követheti az erdőket és környezetüket (FEN)
    • Nancy, Franciaország
  • Ingénieur en Sciences et Technologies du Bois et des Matériaux Biosourcés (Master)
    • Nantes, Franciaország
  • MSc az európai erdészetben
    • Joensuu, Finnország