Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Master of Business Administration - Jakarta Campus
Universitas Gadjah Mada

Master of Business Administration - Jakarta Campus

3 Semesters

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Fedezze fel az MBA programot az Universitas Gadjah Mada (UGM) jakartai kampuszán. Az Universitas Gadjah Mada (UGM) MBA programja elsőszámú választás a karrierjüket emelni kívánó, feltörekvő üzleti vezetők számára. Az indonéziai Jakarta vibráló üzleti környezetében található MBA UGM a világszínvonalú oktatást egyedülálló kulturális élményekkel ötvözi, felkészítve a hallgatókat arra, hogy a globális üzleti életben boldoguljanak. MBA programunk átfogó tantervet kínál, amelynek célja, hogy a hallgatókat alapvető menedzsmentkészségekkel, kritikai gondolkodási képességekkel és innovatív problémamegoldó technikákkal ruházza fel. A széleskörű egyetemi és ipari tapasztalattal rendelkező, kiváló oktatók által vezetett program biztosítja, hogy a hallgatók elméleti tudást és gyakorlati ismereteket egyaránt kapjanak.

Az UGM MBA programjának főbb jellemzői:

 • Nemzetközi szinten akkreditált tanterv: AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) által akkreditált programunk biztosítja, hogy oktatásunk megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak.
 • Rugalmas tanulási lehetőségek: MBA-tanfolyamokat kínálunk teljes munkaidőben, részmunkaidőben és vezetői MBA-tanfolyamokat, hogy eleget tegyünk hallgatóink különböző igényeinek, legyenek azok friss diplomások vagy tapasztalt szakemberek.
 • Globális kitettség: Több mint 30 globális egyetemi partnerünkkel nemzetközi partnereink, kettős diplomáink és csereprogramjaink lehetőséget nyújtanak a hallgatóknak külföldi tanulmányokra és értékes globális perspektívák megszerzésére.
 • Ipari integráció: A vezető iparágakkal és vállalkozásokkal fenntartott szoros kapcsolataink valós tapasztalatokat nyújtanak a hallgatóknak szakmai gyakorlatok, merítési programok, mini MBA kurzusok, céglátogatások és ipari szakértők vendégelőadásai révén.
 • Vezetésfejlesztés: A program a vezetői és vállalkozói készségek fejlesztésére összpontosít, számos workshop, szeminárium és mentorálási foglalkozás segíti a diákokat abban, hogy hatékony és etikus vezetőkké váljanak.
 • Fenntarthatósági menedzsment: A tantervünk kiemelten kezeli a környezeti fenntarthatóságot, és a környezeti, társadalmi és kormányzási (ESG) tényezőkkel kapcsolatos átfogó témákat integrálja a koncentrációs kurzusokba, például a pénzügy, a marketing, az emberi erőforrások, az üzemeltetés, a vállalkozói tevékenység és a stratégiai menedzsment tárgyakba. A hallgatók mélyreható ismereteket szereznek az irányításról és a megfelelésről, így felkészülnek a hatékonyság növelésére és az üzleti gyakorlatok pozitív hatásainak előmozdítására.
 • Innovatív tanulási környezet: Az UGM korszerű létesítményei, beleértve a modern tantermeket, az együttműködő tereket és a kiterjedt digitális forrásokhoz való hozzáférést, ideális tanulási környezetet teremtenek.

Az UGM MBA programjához való csatlakozás azt jelenti, hogy egy dinamikus és támogató közösség részévé válik, amely elősegíti a személyes és szakmai fejlődést. Végzett hallgatóink jól felkészültek arra, hogy vezetői szerepet vállaljanak, és jelentős hatást gyakoroljanak a választott területükön. Fedezze fel a végtelen lehetőségeket az MBA UGM programmal, és tegye meg a következő lépést a sikeres jövő felé.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Üzleti menedzsment mesterképzés (Lugo Campus)
  • Lugo, Spanyolország
 • Üzleti menedzsment mesterképzés (Santiago Campus)
  • Santiago de Compostela, Spanyolország
 • Mester az üzleti adminisztrációban
  • Englewood, Amerikai Egyesült Államok