Keystone logo
University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

University For Information Science And Technology

Bevezetés

A középiskola és a gondolkodás egy egyetem részt venni? Hát akkor te vagy a megfelelő helyen!

A University of Information Science and Technology, "Szent Pál apostol" (Uist) az egyik leginkább vendégszerető egyetemek Macedóniában. A dedikált személyzet és igazgatás, mind a diákok, hogy részt vegyen Uist hagyja érzés, mint hogy van egy új család. Uist multikulturális hallgatói létszám nagyon nyilvánvaló különösen az éves Kulturális Napok, hogy bemutassa a vagyon és a kulturális örökség kultúrák unive | rsity. Vessen egy pillantást a Nemzetközi Corner és látni fogod magad.

Uist erős tudományos gyökerei jelenik keresztül jól hallgatók és oktatók. A legtöbb osztályokat szerveznek kis diákcsoportok, amely segíti ügyelve arra, hogy a tanárok képesek átvinni a lehető legtöbb információt szükség, mégha egyes diákok igényeinek. Ez növeli a személyes tudományos megközelítés és a kezelés, hogy a diákok ebben a magas szintű oktatási intézmény. Minden osztályban között oszlik oktató / elméleti foglalkozások és bemutató / laboratóriumi ülések.

Készüljön fel, hogy fektessenek be a jövőben, és nyissa meg a saját kapuit a világszínvonalú oktatás, amely biztosítja a nagyszerű sikert a jövőben karrierlehetőségeket. Uist már személyre szabott támogatására minden diák, hogy elérje az álmaikat. Jelentkezzen be, hogy a jövő!

Ellenőrizze a feltételeket és megszerzésének feltételeit ösztöndíjakat tanul Uist.

Ohrid

Ohrid az egyik legősibb emberi települések Európában. Ez egy turisztikai, kulturális és szellemi központja Macedónia. Helyezni a tó partján, amely a becslések szerint mintegy 3 millió régi és az egyik legrégebbi tó a világon, a város Ohrid együtt a tó kerül a listán az UNESCO Világörökség része. Ohrid előnye a modern város dicső múlt és a gazdag kultúra egy igazán idilli környezetben. Ez a keverék a történelem és a modern élet. Ohrid kínál lehetőséget tartózkodás és tanulmányi egészséges környezetben teljes a hagyomány és a kulturális értékeket. A szép természeti környezetben átszeli a modern társadalmi és kulturális életmód.

Egy teljes ösztöndíjat kapnak a jelölt mind a jogosult országok: Azerbajdzsán Köztársaság, Népi Demokratikus Köztársaság Algériai Angolai Köztársaság, Örmény Köztársaság, Egyesült Arab Emirátusok, Barbados, Bosznia és Hercegovina, a Brazil Szövetségi Köztársaság, Köztársaság Burundi, Kameruni Köztársaság, Népköztársaság, a Kínai Horvát Köztársaság, a Cseh Köztársaság, Egyiptom, az Észt Köztársaság, Szövetségi Demokratikus Köztársaság Etiópia, Gabon Köztársaság, a Ghánai Köztársaság, Grúzia, Izrael Állam, az Indiai Köztársaság, Indonéz Köztársaság, Japán, a Kazah Köztársaság, Kuvait Állam, Laoszi Népi Demokratikus Köztársaság, a Lett Köztársaság, Libanoni Köztársaság, a Litván Köztársaság, Malajzia, a Marokkói Királyság, a Moldovai Köztársaság, Mongólia, a Namíbiai Köztársaság, az Ománi Szultánság, Pakisztáni Iszlám Köztársaság, Palesztina, Portugália, a Lengyel Köztársaság, Katar Állam, Románia, Oroszország, Szaúd-Arábiai Királyság, Szlovákia, a Szlovén Köztársaság, a Spanyol Királyság, Demokratikus Szocialista Köztársaság Srí Lanka, Amerikai Egyesült Államok, Magyarország Thaiföld, a Tanzániai Egyesült Köztársaság, Tunézia, az Üzbég Köztársaság, Ukrajna, a Vietnami Szocialista Köztársaság, a Magyar Köztársaság, Arab Zambiai Köztársaság és az Amerikai Államok Szervezete. Az ösztöndíj rendelkezik:

teljes tandíjat; vízum és tartózkodási engedély díjak elszívó viteldíj a pályázó saját országában; szállás és étkezési (teljes ellátás) az egyetem kollégiumi "Nikola Karev" Ohrid, Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság; havi juttatásban 5000 macedón dénár (mintegy 82 euró); A pályázatok beadásának határideje pályázatok 31 július 2015

KÉRJÜK, kérjen több információt ösztöndíjak a külföldi diákok számára.

Helyszínek

  • Ohrid

    Partizanska bb, 6000 , Ohrid

    Kérdések