Keystone logo
UiT The Arctic University of Norway Ipari mérnöki mester
UiT The Arctic University of Norway

Ipari mérnöki mester

Narvik, Norvégia

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* nincs tandíj a nemzetközi hallgatóknak

Bevezetés

Az ipari mérnöki munka "összképet" fog látni, ha komplex folyamatokkal és rendszerekkel foglalkozik. A terület a „kerekek” elemzésére összpontosít, amelyeknek együtt kell működniük annak érdekében, hogy a szervezet a leghatékonyabb és leghatékonyabb módon tudjon működni. Diákként mély betekintést nyerhet a különböző módszerekbe, technikákba és eszközökbe, amelyeket alkalmazhat a szervezet teljesítményének javítására. A tanulmány révén megszerzett képességei különösen alkalmassá tesznek mérnöki és vezetői pozíciókra.

Program leírása

  • Időtartam: 2 év
  • Kredit (ECTS) : 120
  • Felvételi követelmények : Bachelor diploma mérnöki programban mechanikai, elektromos energia, elektronika, mechatronika, anyagtudomány, ipari mérnöki, folyamatmérnöki vagy más ezzel egyenértékű szakokon, legalább 25 kredit matematika, 5 kredit statisztika és 7,5 kredit fizika témákban
  • Fokozat neve : Technológia Master/Sivilingeniør
  • Alkalmazás kódja :
    • Norvég és északi pályázók: 4602
    • Nemzetközi jelentkezők: 9007

Az ipari mérnöki mesterszakon szerzett ismeretek és képességek biztosítják a hallgatóknak a megfelelő technikák, készségek és eszközök használatát a mérnöki és menedzsment bonyolult problémák azonosításához, megfogalmazásához, elemzéséhez és megoldásához. Normális haladással a hallgató két év után mesterképzést szerezhet, ami 120 kreditnek felel meg. Ha a hallgató össze szeretné kapcsolni a mesterképzést egy külső cégben végzett munkával, lehetőség van a program három vagy négy évre történő meghosszabbítására. Ezután személyre szabott oktatási tervet javasolnak. Az oktatás befejezése után a diákoknak szilárd alapjaik lesznek, hogy különböző pozíciókba lépjenek be globális szinten. A tipikus pozíciók vezető mérnökök, projektmenedzserek, fejlesztők, tanácsadók, menedzserek és kutatók. Sok volt hallgatónk vezetői vagy vezető kutatói pozíciót tölt be állami szervezetekben vagy magánvállalatokban.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések