Keystone logo
UiT The Arctic University of Norway Mester a számítástechnikában
UiT The Arctic University of Norway

Mester a számítástechnikában

Tromsø, Norvégia

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* nincs tandíj a nemzetközi hallgatóknak

Bevezetés

A számítógépes tudomány mindenütt körülvesz minket a mindennapi életben, például az interneten és a mobiltelefonokon. A program rendkívül praktikus és kísérleti jellegű, ahol a diákok megtanulnak fejlett adatrendszereket tervezni, fejleszteni és programozni. Minden oktatás angol nyelven zajlik, és a programban a világ minden tájáról érkeznek hallgatók.

Program leírása

  • Időtartam: 2 év
  • Kredit (ECTS) : 120
  • Felvételi követelmények : Bachelor diploma számítástechnikából vagy hasonló képesítés, számítástechnika szakon (min. 80 ECTS)
  • Fokozat neve : Biomedicina Master of Science
  • Alkalmazás kódja :
    • Norvég és északi pályázók: 4008
    • Nemzetközi pályázók: 2017

A program szilárd alapokat biztosít az informatikában, mélyebb és részletesebb megértéssel és készségekkel kombinálva a mestermunkában.

A program négy kötelező informatikai kurzusból, összesen 40 ECTS kreditből és 20 ECTS kreditből választható kurzusokból áll. A választható kurzusok olyan témákon belül lehetnek, mint a közgazdaságtan, menedzsment, pszichológia és vállalkozói szellem. A program 60 ECTS kredit mestermunkával zárul. A szakdolgozat külső IT-vállalattal együttműködve is elkészíthető.

Mivel a tanulmányi program nagyon kísérleti jellegű, sok gyakorlati programozási gyakorlattal és laboratóriumi munkával a hangsúlyt helyezik arra, hogy a hallgatók informatikai és mérnöki ismereteket szerezzenek. A számítástechnikai tanfolyamok közvetlenül kapcsolódnak a tanszék oktatói által végzett kutatásokhoz.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések