Keystone logo
UiT The Arctic University of Norway Mester a turisztikai tanulmányokban
UiT The Arctic University of Norway

Mester a turisztikai tanulmányokban

Alta, Norvégia

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* nincs tandíj a nemzetközi hallgatóknak

Bevezetés

Szenvedélyesen szereted fejleszteni a turizmust?

Ez a tanulmányi program alapos ismereteket kíván nyújtani a hallgatóknak arról, hogyan lehet egyensúlyt teremteni a turisztikai környezeti, gazdasági és társadalmi-kulturális előnyök és aggodalmak között.

Program leírása

  • Időtartam: 2 év
  • Kredit (ECTS) : 120
  • Felvételi feltételek : Bachelor diploma (180 ECTS), vagy azzal egyenértékű végzettség, legalább 80 ECTS turizmus, szabadtéri kikapcsolódás, rendezvénytanulmányok, marketing és kommunikáció, társadalomtudományok, humán tudományok vagy oktatás területén. A jelentkezőknek legalább 5 ECTS kutatási módszerekkel kell rendelkezniük a felvételi követelmények teljesítéséhez
  • Fokozat neve : Turisztikai Tanulmányok Mester
  • Alkalmazás kódja :
    • Norvég és északi pályázók: 9530
    • Nemzetközi jelentkezők: 2061

A turizmus egyre fontosabb globális jelenség, amely magában foglal társadalmi, kulturális, gazdasági, politikai és környezeti lehetőségeket és kihívásokat. A bővülő gazdaságok lehetővé teszik több ember számára, hogy gyakran és hosszabb távolságokon utazzon, hogy megtapasztalja a tájakat, a városképeket, a kultúrákat és a népeket. A globalizáció és a technológiai fejlődés lehetővé teszi a nagyobb mobilitást, és ezáltal a turisztikai tevékenységeket. A turizmus fejlődése és növekedése az éghajlatváltozás korában is kihívást jelent az ökológiák fenntarthatóságával szemben.

Ez a tanulmányi program alapos ismereteket kíván nyújtani a hallgatóknak arról, hogyan lehet egyensúlyt teremteni a turisztikai környezeti, gazdasági és társadalmi-kulturális előnyök és aggodalmak között. A diákok különösen azzal foglalkoznak, hogyan lehet kielégíteni a turisztikai piacok természeti és örökségi élményekkel kapcsolatos igényeit, anélkül, hogy veszélyeztetnék a jövő generációinak ezekhez való hozzáférését. A program során a hallgatók speciális betekintést nyernek a turizmus tapasztalatokkal kapcsolatos összetettségébe, a turizmus végrehajtásába és értékesítésébe, valamint a kulturális, társadalmi, gazdasági, időbeli és térbeli erőviszonyok alakításába és alakításába. A speciális betekintéseknek lehetővé kell tenniük a diákok számára, hogy elemezzék a turizmust olyan módokon, amelyek árnyalt megértést adnak a fenntartható turizmusról, különböző környezetekben. A program végére a hallgatóknak képesnek kell lenniük ilyen tudományos ismeretek alkalmazására egy mesterképzésben, amely társadalomtudományi és humán orientált elméleti megközelítésen alapul.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések