Keystone logo
UiT The Arctic University of Norway Technológia és biztonság mester a Távoli Északon
UiT The Arctic University of Norway

Technológia és biztonság mester a Távoli Északon

Tromsø, Norvégia

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* nincs tandíj a nemzetközi hallgatóknak

Bevezetés

Ez a tanulmányi program átfogó megértést nyújt a szárazföldi és az offshore tevékenységekhez kapcsolódó összes szempontról és kihívásról egy sebezhető és zord környezetben. Különös figyelmet fordítanak a műszaki és üzemeltetési megoldásokra, valamint a biztonsággal kapcsolatos kérdésekre. A tanulási módszerek magukban foglalják a csapatmunkát, az egyéni projektmunkát, az előadásokat és a feladatokat, azzal a céllal, hogy mélyen megértsék és elsajátítsák az uralkodó eszközöket és technikákat. A mesterprogram lehetőséget kínál arra, hogy a kockázatokra és a megbízhatóságra, az automatizálásra vagy a tengeri tudományra specializálódjon.

Program leírása

 • Időtartam: 2 év
 • Kredit (ECTS) : 120
 • Felvételi feltételek : Lásd alább
 • Fokozat neve : Master of Science in Technology and Safety in the High North
 • Alkalmazás kódja :
  • Norvég és északi pályázók: 186 4021
  • Nemzetközi jelentkezők: 186 2037

A program 2 év, 120 kredit, nappali tagozatos tanulmány a Technológiai és Biztonsági Tanszéken. Ez egy mérnöktudományon alapuló interdiszciplináris program. A program a Távoli Észak ipari tevékenységeivel kapcsolatos műszaki és biztonsági kihívásokra összpontosít. A diákok megismerkednek a fejlett, összetett és integrált technikai rendszerek kezelésének módszereivel és eszközeivel a működés és karbantartás, a megbízhatóság és a termelésbiztosítás, az egészségügyi, biztonsági és környezeti kockázatok, valamint a vészhelyzeti készültség tekintetében. Különös figyelmet fordítanak a tengeri és tengeri műveletekre a zord és sérülékeny sarkvidéki környezetben.

A mesterképzés a következő tudományágakat kínálja:

 • Kockázat és megbízhatóság: Összpontosít a komplex rendszerek kockázat- és megbízhatósági elméletével kapcsolatos ismeretekre és készségekre, a modellezés, a szoftver és a szakértői megítélés fejlett használatára, valamint a technológiai rendszerek kockázatának és biztonságának kezelésére és ellenőrzésére szolgáló módszerekre és eszközökre.
 • Hajózástudomány: Az elméleti és szabályozási ismeretekre és készségekre összpontosít a hajó stabilitásával kapcsolatban normál és kihívásokkal teli üzemben, a tengeri műveletek hidrodinamikai és környezeti kritériumaival, valamint a fejlett navigációs rendszerek modern hajókban való használatával.
 • Automatizálás: A mérési adatok kezelésével kapcsolatos ismeretekre és készségekre összpontosít a fejlett folyamatok tervezése, elemzése és/vagy irányítása, valamint a beágyazott rendszereket használó integrált automatizálási megoldások megvalósítása érdekében.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések