Keystone logo
Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Bevezetés

AZ EGYETEMBEN (Stefan Wyszynski Egyetem bíboros)

A Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw ( UKSW ) 1999. szeptember 3-án alakult. Az Egyetemet az egykori Katolikus Teológiai Akadémia alapozta meg (1954-1999). Stefan Wyszynski Egyetem bölcsész egy 32 egyetemi hallgató (10 karon), több mint 16 000 diák, 737 egyetemi tanár és 383 adminisztratív személyzet. A tanulmányokat teljes munkaidős rendszerben és részidős rendszerben végzik, mind egy hosszú ciklusú rendszerben (master) és egy első ciklusban (bachelor). Az UKSW szakképesítéseket is kínál posztgraduális és doktori programokban. A legtöbb területen folytatott tanulmányokat az Állami Akkreditációs Bizottság tanúsítja. A diákoknak lehetőségük van az Erasmus program keretében több mint 60 egyetemre való továbblépésre. Számos hallgatói tudományos egyesület és diákszervezet, diákszínház és kórus van. Vannak sportlétesítmények is.

RÓLUNK A FACULTYUNK (Keresztény Filozófia Kar)

A Keresztény Filozófia Kar három intézetet foglal magába: Filozófiai Intézet, Pszichológiai Intézet és Ökológiai és Bioetikai Intézet, összesen 16 szekciót és több mint 30 széket. A Kar egyedülálló számítógépes laboratóriummal, diagnosztikai laboratóriummal, könyvtárakkal és laboratóriummal rendelkezik a bécsi tesztrendszerrel (VTS). A 2014/15 évtől hallgatóink hozzáférést kapnak az új Természettudományi Centrum és a Központi Pszichológiai Laboratóriumhoz. Küldetésünk, hogy a diákjainknak tanulmányunkat egy barátságos környezetet biztosítsuk, ahol a kutatás és az oktatás összejön. A Kar:

2
 • Bachelor és Master-szintű programok "a filozófiában és a környezetvédelemben
 • Integrált mesterképzés a pszichológiában
 • programok Ph.D. a filozófiában és a pszichológiában

Tanulmányi programjaink során törekszünk arra, hogy átfogó elméleti, módszertani és gyakorlati ismereteken alapuló sokszínű és vonzó oktatást kínáljunk. A Kar a magas színvonalú kutatások fejlesztésével biztosítja jövőjét. A Kar a saját három tudományos folyóiratát publikálja: "Studia Psychologica", "Studia Philosophiae Christianae" és "Studia Ecologiae et Bioethicae". A karon a közelmúltban értékelték a "A kategóriát" a nemzeti akkreditációs folyamatban, bizonyítva, hogy teljes mértékben megfelel a küldetésnyilatkozatban meghatározott követelményeknek. https://www.facebook.com/Study-with-us-Faculty-of-Christian-Philosophy-CSWU-Warsaw-1130218280409999/

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/37/37043_rsz_school2.jpg" alt="UKSW" />

KÜLDETÉSI KIMUTATÁS A NEMZETKÖZI IRÁNYÍTÁSBA

A saját egyetemünk határain túlmutatunk, és erős támogatást nyújtunk, és elősegítjük a nemzetközi mobilitást mind a személyzet, mind a hallgatók számára. Évente, üdvözöljük a növekvő számú nemzetközi hallgatót akadémiai közösségünkbe. A Keresztény Filozófia Kar jelenleg együttműködik külföldi egyetemekkel, tudományos és kutatóintézetekkel. Hisszük, hogy ez a fejlődésünk jelentős területe. Ezért Kari Szeretnénk megkönnyíteni a nemzetközi együttműködés nem minden formáját, valamint megteremteni a feltételeit a nemzetközi együttműködés új modelljének megteremtéséhez. Üdvözlünk minden külföldi vendégünket!

A CHRISTIÁN FILOZÓFIA KAR FŐBB TANULMÁNYA

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36867_rsz_4.jpg" alt="UKSW" />

Az európai egyetemek hallgatói, akik aláírták az Erasmus kétoldalú megállapodást a filozófia, a pszichológia és a környezetvédelem területén a Keresztény filozófia karával, kis időt töltenek egy-két félévben, amelyek minden intézetben tanulnak. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a beérkező Erasmus hallgatókat hivatalosan be kell jelölniük otthoni intézményükön. Minden évben a Keresztény Filozófia Kar néhány angol nyelvtanfolyamot biztosít a nemzetközi hallgatók számára.

8 OKTATÁSI OKOK

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36868_rsz_5.jpg" alt="UKSW" />

 1. Angol nyelvtanfolyamok: a diákok válogatott kurzusokat kínálnak pszichológia, filozófia, környezetvédelem angol nyelven. Évről évre arra törekszenek, hogy ajánlatunkat vonzóbbá és változatosabbá tegyük.
 2. Orientációs tréning: A Varsó első napjaiban történő rendezéséhez segítséget nyújt a Nemzetközi Irodánk az Erasmus hallgatók orientációs képzésével, hasznos tippekkel, információkkal és lehetőségekkel az Erasmus hallgatókkal való találkozáshoz. E-mailben értesítjük az orientációs képzés pontos időpontjáról.
 3. Mentor program: az Egyetemen és Lengyelországban való megkereséshez kérdezze meg személyes lengyel haverját - egy lengyel diákot, aki válaszolhat gyakorlati kérdéseire, megmutatja Önt Varsóban, a karodban, lengyel szokásokban , stb. Ezt a segítséget az Erasmus Student Network (ESN) biztosítja. Az ESN egy hallgatói szervezet, amely támogatja a hallgatói mobilitást. Célja az integráció javítása kirándulások, pártok és rendezvények megszervezésével a nemzetközi és a helyi hallgatók számára. Az ESN tagjai segítséget és támogatást nyújtanak Lengyelország tartózkodásának kezdetétől (Mentor program). További információért látogasson el a www. UKSW .esn.pl
 4. A koordinátorok támogatása és támogatása: a koordinátorok a mobilitási programokért felelős személyek. Minden nemzetközi hallgatót két koordinátor támogat: az egyetemi koordinátort (dr. Katarzyna Knopp, dr. Górska Zuzanna) és az igazgatási koordinátort (Mariola Sadowska). Örömmel segítenek Önnek a karunkon végzett tanulmánya során.
 5. Szállás: Kétágyas szobákban tudunk egy helyet biztosítani a diákszállóban. Minden szobában internetkapcsolat, WC, két zuhanyzó, étkező tűzhellyel és hűtőszekrénnyel felszereltek. A kollégiumban a hallgatók hozzáférhetnek a TV-szobához, a nappalihoz, az olvasólétához, a mosodai és szárító létesítményekhez. A bérleti díj kb. 100-150 euró havonta.
 6. Lengyelország - vonzó célország: Lengyelország 8. helyezést ért el a legjobb nemzeti márkák rangsorában, a "Rising Star" kategória alatt, és az ország márka-indexe alapján, jelezve, hogy az országok a legvonzóbbak a turisták számára. Lengyelország látogatói felfedezik a finom kultúrát, festői tájakat és rendkívüli történelmi helyeket. Akár városok, történelmi műemlékek vagy természet felfedezése, a látogatók biztosan elhozzák a gazdag emlékeket. Lengyelország vonzó célpont a diákoknak. A 2012-13-as tanévben hazánk az EU 7. legnépszerűbb rendeltetési országa volt, 10 772 bejövő hallgatóval. Emellett Lengyelországot az egyik legolcsóbb országnak tartják az EU-ban tanulóként élni.
 7. Varsó - az egyetem hallgatói helyszíne Varsóban található, Lengyelország fővárosában. Varsó az egyik leggyorsabban fejlődő európai város és a politikai, társadalmi és kulturális élet központja. Varsónak is van egy gazdag akadémiai élete - évente több mint 200 000 diákot tartogat. Varsó varázsa és számos kulturális és szabadidős tevékenységével nagyszerű város felfedezni és nagyszerű turisztikai célpontot találni. Ezenkívül a város kiemelkedő földrajzi helyet foglal el, félúton a tenger és a hegy között.
 8. Lengyel lengyel: önkéntes lengyel kurzust kínálunk (fizetett). Ráadásul gyakorolhatja lengyelül a lengyel barátaival.

Helyszínek

 • Warsaw

  Dewajtis 5, 01-815, Warsaw

  Kérdések