Keystone logo
University of Leicester, School of Business Msc banki és nemzetközi pénzügyi
University of Leicester, School of Business

Msc banki és nemzetközi pénzügyi

Leicester, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7500 / per year *

Az egyetemen

* UK / EU diákok. £ 15,240 nemzetközi diákok számára.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ez a tanfolyam az Ön számára, ha azt szeretné, hogy egy analitikus megközelítést, hogy megértsék a módszereket használják a modern banki és pénzügyi, a nemzetközi kontextusban. A MSc Banki és Nemzetközi Pénzügyi átfogó betekintést elveit a banki és pénzügyi, valamint az ideális alapja egy széleskörű szakmai szerepek. A kurzus ötvözi a szigorú tudományos normák a valós gyakorlati betekintést, és megnyílik egy széles körű karrierlehetőségek.

Akkor kapnak egy erős parancsot elemzési technikák, a számítástechnikai és kutatási módszerek a problémamegoldás és fejleszteni a kritikai elemzése a gazdasági elméletek és viták. A tanfolyam felállítja majd alkalmazásába vetett bizalmat és bemutatása gazdasági érvek a szakmai szerepet.

Annak érdekében, hogy fejlesszék a készségeket, amelyek vezető munkaadók kérni, és hagyja, hogy hogyan működik a kereskedők, már 12 Bloomberg terminálok az Egyetemi Könyvtár.

Ez az MSc nyit karrier lehetőségek, mint közgazdász kormányzati, üzleti és számos nemzetközi szervezet és a jó felkészülés, ha szeretné, hogy beköltözik a banki, általánosabb pénzügyi menedzsment, a közszolgálati, illetve a pénzügyi szektorban.

Belépési követelmények

Egy jó másodosztályú kitüntetéssel diplomázott vagy azzal egyenértékű egy elismert egyetemen néhány matematikai vagy statisztikai tartalmat.

Angol nyelvi követelmények

IELTS 6,5 vagy azzal egyenértékű. Ha az első nem angol nyelven készül, akkor lehet, hogy bizonyítsák az angol nyelvi képességet. Ha még nem felel meg a követelményeknek, a mi angol nyelvtanítás Unit (ELTU) széles választékát kínálja a tanfolyamok, hogy segítsen javítani az angol, a szükséges szabványt.

Állásajánlatok

Elején a tanfolyam fedezi a tartalom a befektetési alapjai tanúsítvány által kínált CFA. Köztudott, a munkaadók a pénzügyi szektor és be lehet fejezni kívülről az egyetem egy kis díjat. Lesz is be kell vezetni, hogy a Bloomberg terminálok és lehetőséget kap arra, hogy töltsenek ki egy ingyenes online vizsgálat "Bloomberg Essentials". Alkatrészek ezek a szakmai bizonyítvány valóban segít kitűnjön a munkáltatók.

Lesz előnyös karrier támogatást a házon Karrierfejlesztési menedzser és a University Karrierfejlesztési Service mely szabott posztgraduális foglalkoztathatóság támogatása. Sok diák mentek, hogy dolgozni globális szervezetek számos iparágban, beleértve a banki és pénzügyi, műszaki, szolgáltató, logisztika, és a technológia, valamint a kormányok, a civil szervezetek és a jótékonysági szervezetek, vagy követett pályára az egyetemek és az oktatás.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Pénzügy mester
    • Irvine, Amerikai Egyesült Államok
  • Kettős diploma kínai gazdaságból és pénzügyekből
    • Groningen, Hollandia
  • Master of Science in Banking and International Finance
    • Jyväskylän yliopisto, Finnország