Keystone logo
University of Leicester, School of Business Msc pénzügyi kockázatkezelési
University of Leicester, School of Business

Msc pénzügyi kockázatkezelési

Leicester, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10 070 / per year *

Az egyetemen

* UK / EU diákok. £ 16,570 nemzetközi diákok számára.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Mi egy egyetemi partnere GARP - A Globális Egyesülete Risk szakemberek. Ez a tanfolyam az Ön számára, ha azt szeretné, hogy felkészítse magát készségek kockázatkezelési technikák, mennyiségi elemzés, pénzügyi elemzés és programozás.

A Okleveles Pénzügyi Kockázatkezelés irányul a szakmai fejlődés és az Ön számára egy alapos képzés a kockázatkezelés, portfóliókezelés, befektetési elemzés és pénzügyi helyzet. A diploma kiváló munkára való felkészítésben belül a pénzügyi szektor, különösen analitikus vagy kockázatkezelési szerepe.

Lesz fejleszteni egy sor készségek mennyiségi elemzés, beleértve a matematikai módszerek, ökonometria és a programozás. A dolgozat megadja neked a lehetőséget, hogy végezzen ipar fókuszált kutatás, lényeges, hogy a jövőben a foglalkoztatás.

Csakúgy, mint egyre alapos betekintést a pénzügyi kockázatkezelésre, a tanfolyam felállítja majd a parancsot a fejlett elemzési módszerek, számítástechnikai és kutatási módszerek a problémamegoldás és kritikai értékelését a gazdasági érveket.

Annak érdekében, hogy fejlesszék a készségeket, amelyek vezető munkaadók kérni, és hagyja, hogy hogyan működik a kereskedők, már 12 Bloomberg terminálok az Egyetemi Könyvtár.

Belépési követelmények

Egy jó másodosztályú kitüntetéssel diplomázott vagy azzal egyenértékű egy elismert egyetemen néhány matematikai vagy statisztikai tartalmat.

Angol nyelvi követelmények

IELTS 6,5 vagy azzal egyenértékű. Ha az első nem angol nyelven készül, akkor lehet, hogy bizonyítsák az angol nyelvi képességet. Ha még nem felel meg a követelményeknek, a mi angol nyelvtanítás Unit (ELTU) széles választékát kínálja a tanfolyamok, hogy segítsen javítani az angol, a szükséges szabványt.

Állásajánlatok

Elején a tanfolyam fedezi a tartalom a befektetési alapjai tanúsítvány által kínált CFA. Köztudott, a munkaadók a pénzügyi szektor és be lehet fejezni kívülről az egyetem egy kis díjat. Lesz is be kell vezetni, hogy a Bloomberg terminálok és lehetőséget kap arra, hogy töltsenek ki egy ingyenes online vizsgálat "Bloomberg Essentials". Alkatrészek ezek a szakmai bizonyítvány valóban segít kitűnjön a munkáltatók.

Lesz előnyös karrier támogatást a házon Karrierfejlesztési menedzser és a University Karrierfejlesztési Service mely szabott posztgraduális foglalkoztathatóság támogatása. Sok diák mentek, hogy dolgozni globális szervezetek számos iparágban, beleértve a banki és pénzügyi, műszaki, szolgáltató, logisztika, és a technológia, valamint a kormányok, a civil szervezetek és a jótékonysági szervezetek, vagy követett pályára az egyetemek és az oktatás.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Máster en Seguros y Risk Management
  • Madrid, Spanyolország
 • Foglalkozási kockázatmegelőzés online mesterképzés
  • Online Spain
  • Villaviciosa de Odón, Spanyolország
 • Master in Risk management in sanità e nuove frontiere: PNRR e DM 77/2022
  • Online Italy