Keystone logo
University of Leicester, School of Business Msc üzleti elemzés és pénzügyi
University of Leicester, School of Business

Msc üzleti elemzés és pénzügyi

Leicester, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 7500 / per year *

Az egyetemen

* UK / EU diákok. £ 15,240 nemzetközi diákok számára.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ez a tanfolyam az Ön számára, ha azt szeretné, hogy alkalmazza a megértés a közgazdaságtan és kvantitatív módszerek a problémák elemzése az üzleti szabályozási, szervezési és pénzügyi. A MSc in Business Analysis and Finance biztosítja az Ön számára a lehetőséget, hogy alkalmazza a tudást a közgazdasági elemzésére üzleti problémák és pénzügyek. A kurzus ötvözi a fejlett elméleti tanulás a valós gyakorlati betekintést, és megnyílik egy széles körű karrierlehetőségek.

Azáltal, hogy ez MSc, akkor kapnak a fejlett tudás és szakértelem a kvantitatív technikák és a lehetőséget, hogy alkalmazzák ezeket a készségeket problémamegoldás a területeken az üzleti szabályozási, szervezési és pénzügyi helyzet. A tanfolyam felállítja majd a számítógépes ismeretek, amelyek alkalmazhatók az üzleti adatelemzés és fejleszteni a alkalmazásába vetett bizalmat és bemutatása gazdasági érvek a szakmai szerepet. Annak érdekében, hogy fejlesszék a készségeket, amelyek vezető munkaadók kérni, és hagyja, hogy hogyan működik a kereskedők, már 12 Bloomberg terminálok az Egyetemi Könyvtár.

A sikeres MSc akkor kész a sokféle pályára a menedzsment, a közszolgálati és a nemzetközi szervezetek.

Belépési követelmények

Egy jó másodosztályú kitüntetéssel diplomázott vagy azzal egyenértékű egy elismert egyetemen néhány matematikai vagy statisztikai tartalmat.

Angol nyelvi követelmények

IELTS 6,5 vagy azzal egyenértékű. Ha az első nem angol nyelven készül, akkor lehet, hogy bizonyítsák az angol nyelvi képességet. Ha még nem felel meg a követelményeknek, a mi angol nyelvtanítás Unit (ELTU) széles választékát kínálja a tanfolyamok, hogy segítsen javítani az angol, a szükséges szabványt.

Állásajánlatok

Elején a tanfolyam fedezi a tartalom a befektetési alapjai tanúsítvány által kínált CFA. Köztudott, a munkaadók a pénzügyi szektor és be lehet fejezni kívülről az egyetem egy kis díjat. Lesz is be kell vezetni, hogy a Bloomberg terminálok és lehetőséget kap arra, hogy töltsenek ki egy ingyenes online vizsgálat "Bloomberg Essentials". Alkatrészek ezek a szakmai bizonyítvány valóban segít kitűnjön a munkáltatók.

Lesz előnyös karrier támogatást a házon Karrierfejlesztési menedzser és a University Karrierfejlesztési Service mely szabott posztgraduális foglalkoztathatóság támogatása. Sok diák mentek, hogy dolgozni globális szervezetek számos iparágban, beleértve a banki és pénzügyi, műszaki, szolgáltató, logisztika, és a technológia, valamint a kormányok, a civil szervezetek és a jótékonysági szervezetek, vagy követett pályára az egyetemek és az oktatás.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • MIM - Nemzetközi Menedzsment mester - Üzleti analitika
  • Zürich, Svájc
  • Antwerp, Belgium
  • + 7 több
 • Master of Science in Business Analytics (NUS MSBA)
  • Singapore, Szingapúr
 • Master of Science in Business Analytics (MSBA)
  • Louisville, Amerikai Egyesült Államok