Keystone logo
University of Leicester, School of Business Okleveles Pénzügyi Közgazdaságtan
University of Leicester, School of Business

Okleveles Pénzügyi Közgazdaságtan

Leicester, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 10 070 / per year *

Az egyetemen

* UK / EU diákok. £ 16,570 nemzetközi diákok számára.

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ez a tanfolyam az Ön számára, ha azt szeretné, hogy elmélyítésére közgazdasági vagy pénzügyi és potenciálisan tovább, hogy tanulmányozza a PhD vagy kutatási területén a közgazdasági vagy pénzügyi. a Okleveles Pénzügyi Közgazdaságtan biztosítja az Ön számára az alapot a karrier, mint egy gazdasági vagy pénzügyi elemző az üzleti, kormányzati, vagy egy nagy nemzetközi szervezet. Lesz fejleszteni mélyreható megértését elvek a pénzügyek, befektetési elemzés és analitikai módszerek a modern pénzügyek.

Akkor kapnak egy fejlett megértése a legfontosabb elméletek és koncepciók a pénzügyi és befektetési keresztül modulok. Ön képes lesz arra, hogy folytassa a saját érdeklődési területet két modulok és a dolgozat a.

Akkor kapnak egy erős parancsot elemzési technikák, a számítástechnikai és kutatási módszerek a problémamegoldás és fejleszteni a kritikai elemzése a gazdasági elméletek és viták. A diploma felállítja majd alkalmazásába vetett bizalmat és bemutatása gazdasági érvek a szakmai szerepet.

Annak érdekében, hogy fejlesszék a készségeket, amelyek vezető munkaadók kérni, és hagyja, hogy hogyan működik a kereskedők, már 12 Bloomberg terminálok az Egyetemi Könyvtár.

Az okleveles pénzügyi Economics nyit karrier lehetőségek, mint a gazdasági vagy pénzügyi elemző az üzleti, kormányzati vagy egy nagyobb nemzetközi szervezet. A tanfolyam készíti fel a PhD közgazdasági vagy pénzügyi.

Belépési követelmények

Egy jó másodosztályú kitüntetéssel diplomázott vagy azzal egyenértékű egy elismert egyetemen közgazdasági vagy pénzügyi.

Angol nyelvi követelmények

IELTS 6,5 vagy azzal egyenértékű. Ha az első nem angol nyelven készül, akkor lehet, hogy bizonyítsák az angol nyelvi képességet. Ha még nem felel meg a követelményeknek, a mi angol nyelvtanítás Unit (ELTU) széles választékát kínálja a tanfolyamok, hogy segítsen javítani az angol, a szükséges szabványt.

Állásajánlatok

A pénzügyi és gazdasági képzések fejlesztettek ki, hogy megfeleljen a munkaadók igényeinek és a nagy tekintélynek örvendő belül az üzleti és a kormányzati, nemzeti vagy nemzetközi.

Sok diák már elment dolgozni a nagyobb bankok, a vállalatok és a kormányok, illetve követett pályára az egyetemek és az oktatás.

A posztgraduális képesítést, a University of Leicester karrier változó. Ez lehet a ugródeszka a promóció a jelenlegi munkaadója, a platform, amely alapján elindítható egy új karrier, vagy egyszerűen csak egy támogatás egyre hatékonyabb a jelenlegi szerepét. Ha már a foglalkoztatás, fokozza a karrierjét tanulmányozásával posztgraduális szinten egyértelmű jelzést ad a munkáltatóknak, hogy elkötelezettek vagyunk a fejlődő készségek és ismeretek, valamint tanulmányozták, hogy egy magasabb szintre.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Pénzügyi gazdaságtudományi mester
  • Washington, Amerikai Egyesült Államok
  • Online
 • Pénzügy mester
  • Ulm, Németország
 • Pénzügyi tanácsadás és tervezés mesterképzés
  • Madrid, Spanyolország
  • Alcorcón, Spanyolország
  • + 3 több