Keystone logo
University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

University Mediterranean Podgorica

Bevezetés

Egyetemünk kínál Önnek modern tanulmányi programok, amelyek alapján a koherenciáját mind az elméleti és gyakorlati tudás, és teljes mértékben alkalmazkodtak a modern változások a munkaerő-piacon.

A professzorok, asszisztensek és a partnerek a mi egyetemi segít tanulmányai során tudásukkal, tapasztalat, lelkesedés és feltétel nélkül támogatja, hogy megszerezzék speciális tudást, amely segít, hogy teljes mértékben reagál a kihívásokra a modern üzleti tevékenységét.

Az Ön által kiválasztott nyit számos lehetőséget, ha beszélünk a személyes elkötelezettség, nem csak a mi egyetemi, de az Atlas Group, a tagja, amelynek mi vagyunk. Ily módon, akkor meg kell adni a lehetőséget, hogy fejlesszék és jobban a tudás, készségek és kompetenciák beszerzett tanulmányai során, hanem az, hogy hozzájáruljon a jövőbeli fejlődés és a jólét az egész csoport.

Faculty of Business Studies "Montenegro Business School"Egyetem" mediterrán "Podgorica, egy fiatal oktatási intézmény Montenegróban, mely fokozatosan bővíti tananyag teljesítése érdekében szükség van jó minőségű és up-to-date a fiatalok oktatásába. A Kar is elkötelezett az oktatás nemzetközivé, valamint a fejlesztési tanulmányi program angol nyelven. Ezt követően az elkötelezettség, a Kar használt lehetőséget együttműködés a külföldi egyetemek a Tempus projekt debütáló M.

Helyszínek

 • Podgorica

  Vaka Đurovića bb, 81000

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések