Keystone logo
UNADE American University of Europe (Universidad Americana De Europa)

UNADE American University of Europe (Universidad Americana De Europa)

UNADE American University of Europe (Universidad Americana De Europa)

Bevezetés

Az UNADE küldetése, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a kiváló minőségű képzést. Aki a jelentkezők kiválasztásának kánonjaira reagálva ismereteket, készségeket és képességeket szeretne megszerezni, amely a szakmai fejlődés szempontjából kiemelkedően gyakorlati módon orientálódik, az UNADE-n találja meg egyetemét.

Intézményi küldetésünk a 360º-os modellen belüli tanuláson megy keresztül. Ez a modell lehetővé teszi a hallgató számára, hogy tantermek és értekezletek révén megoszthassa tapasztalatait a nemzetközi színtéren. Ezenkívül a pedagógus nemcsak elősegíti az ismereteket, hanem arra is ösztönzi a tanulókat, hogy gondolkodjanak el maguk. Ezért elengedhetetlen az asszimilálandó ismeretek gyökerének vizsgálata és megkérdőjelezése. A kutatás és fejlesztés területe tehát az UNADE oktatási kultúrájának alapja.

Hasonlóképpen, az Amerikai Amerikai Egyetem gyakorlatilag hozzáférést biztosít a magas szintű felsőoktatáshoz. De hogyan kell csinálni? A képzésre alkalmazott új technológiák alkalmazása és alkalmazása révén. Ily módon megszűnnek a társadalmi, kulturális, földrajzi és időbeli korlátok, lehetővé téve a tanítást.

Az Amerikai Európai Egyetemet állami, nemzeti és nemzetközi presztízsű oktatási intézményként tervezik. A hallgatók, a vállalatok, a vezetők és a dolgozók nagyszerű szövetségese célja személyre szabott képzés és a legmagasabb színvonalú e-learning biztosítása. A cél az, hogy a hallgató magasabb teljesítményt érjen el, javítsa versenyképességét és olyan készségeket szerezzen, amelyek hozzájárulnak a társadalmi-gazdasági fejlődéshez.

Helyszínek

Helyszínek
  • Cancún

    Avenida Bonampak,Sm. 6, 77500, Cancún

    Kérdések