Keystone logo
University of North Dakota

University of North Dakota

University of North Dakota

Bevezetés

Mintegy UND

A University of North Dakota (UND) az állam legrégebbi és legnagyobb egyetem, közel 15000 hallgatók és 225+ szakirányok.

UND lehetőséget kínál megfizethető áron tag. UND a tandíj és díjak , valamint szoba / Étkezés költsége 4000 $ kevesebb évente, mint az országos átlag, négyéves állami egyetem (College Board). 3000 tanfolyamok, közel 40 online képzési programok , valamint 84 doktori oktatási programok ; UND több kínálatát, mint bármelyik felsőoktatási intézmény az állam. UND sokszínű hallgatói szervezet képviseli mind az 50 államban és több mint 60 országban. NCAA Division 1 atlétika ad UND rajongók szerte az országban valami várom, hogy minden évszakban. Az állam kiemelt kutatóegyetemi, UND egy hírnevét a kutatás és a tudomány az egészségügyi tudományok, az energia és a környezetvédelem, az űrkutatás és a vállalkozó szellem. UND egyik legjobb 100 doktori kutatás egyetem az Egyesült Államokban. UND az egyik csak 47 állami egyetemek a nemzet két akkreditált doktori iskolák jog és az orvostudomány. Diákélet fontos eleme a UND tapasztalat. A szolgáltatás-tanulócsoportok, szakmai, vezetői pozíciók 275+ klubok és szervezetek , valamint az oktatás külföldön , rengeteg módon különbséget tenni. Található Grand Forks , Észak-Dakota, UND van otthon ebben a nyüzsgő egyetemi város több mint 50.000 ember határán található az Észak-Dakota és Minnesota.

UND küldetése és jövőképe Küldetésnyilatkozat

A University of North Dakota, mint tagja az Észak-Dakota Egyetem rendszer szolgálja az állam, az ország, és a nemzetközi közösség segítségével az oktatási, kutatási, kreatív tevékenységek, és a szolgáltatás. Államilag támogatott, az egyetem munkáját is függ szövetségi, a magán és a vállalati források. Más kutatóegyetemek, a University osztja megkülönböztető felelősséget a felfedezése, fejlesztése, megőrzése, és a tudás terjesztése. Keresztül szponzori és bátorítást az alap- és alkalmazott kutatás, ösztöndíj, és a kreatív törekvés, az egyetem hozzájárul a lakosság jólétét.

Az egyetem az eredeti küldetéséhez bölcsészettudomány, üzleti, oktatási, jogi, orvosi, mérnöki és bányák; és is kifejlesztett speciális küldetések ápolás, képzőművészeti, repülőgépipar, az energia, az emberi erőforrások, és a nemzetközi tanulmányok. Ez biztosítja a széles körű kihívást tanulmányi programok egyetemi, szakmai és végzős hallgatók számára a doktori szinten. Az egyetem arra ösztönzi a diákokat, hogy megalapozott döntéseket, hogy hatékonyan kommunikálni, hogy intellektuálisan kíváncsi és kreatív, hogy kötelezzék el magukat az élethosszig tartó tanulás és az ember szolgálatára, és megosztani a felelősséget a saját közösség és a világ számára. Az egyetem támogatja a kulturális sokszínűség a diákok körében, az alkalmazottak és a tanárok.

Azon kívül, hogy az on-campus oktatási és kutatási programok, a University of North Dakota külön együttműködve kiterjedt folyamatos oktatás és a közszolgálati programok minden területén az állam és a régió.

Jövőképünk

Rendkívüli UND az elképzelés útitervet, amely körvonalazza UND öt stratégiai prioritások építeni, és támogatja a küldetése oktatási, kutatási, és a szolgáltatás. Tudjon meg többet az öt prioritást és azok jövőjének alakításában UND.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Grand Forks

    Central Receiving Rm 145 3701 Campus Rd Stop 7053 , 58202, Grand Forks

Programok

Kérdések