Keystone logo
University  of Milano - Bicocca MSc fokozat az anyagtudomány és nanotechnológia területén
University of Milano - Bicocca

MSc fokozat az anyagtudomány és nanotechnológia területén

Milan, Olaszország

2 Years

Angol

Teljes idő

15 May 2025

15 Oct 2025

EUR 1056 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Ez a program az anyagok fizikájával és kémiájával kapcsolatos haladó szintű ismereteket nyújt , és felvértezi Önt az atom- és molekulaszerkezetek tervezéséhez és a különleges funkciójú anyagok létrehozásához szükséges készségekkel.

Egyszerű felvételi eljárás keretében fogadjuk a különböző tudományos háttérrel rendelkező hallgatókat, amely magában foglalja az önéletrajz értékelését és egy interjút. A program nemzetközi tanulási tapasztalatot kínál, amely felkészít egy globális karrierre.

Az MSc fokozatunk az anyagtudomány és nanotechnológia területén a átfogó megközelítését alkalmazza a kutatás és a technológiai innováció terén, hangsúlyt fektetve a fenntarthatóságra. Célunk olyan személyek képzése, akik képesek innovatív megoldásokat nyújtani az összetett globális kihívásokra.

Ezen kívül, kínálunk egy Dual MSc Degree track partnerségben aKU Leuven. Ez a pálya a fenntartható anyagokra összpontosít, és lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy a második évben az anyagtudomány és nanotechnológia MSc fokozat mellett a KU Leuven anyagmérnöki MSc fokozatát és az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) fenntartható anyagok MSc fokozatát (SuMa) is megszerezzék.

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések