Keystone logo
Union University - Faculty of Law

Union University - Faculty of Law

Union University - Faculty of Law

Bevezetés

Tanulmányaik során hallgatóinknak több joggal kapcsolatos tantárgyuk van, mint az a jogi iskolák többségére jellemző.

Az Unió Egyetemi Jogtudományi Karáról híres a jogtanítás modern megközelítése, amely egyesíti a jogelméletet és annak gyakorlati alkalmazását. Jogi Karunk különbözik más hasonló intézményektől, mert a szokásos joggal kapcsolatos tantárgyak mellett olyan modern tudományágakat is oktatunk, mint az uniós jog, a médiatörvény, az orvosi jog, a jogi etika, az ökológia, az informatika, a gyermekek jogai stb .

A tanulmányi programokat terveznek és összehangolt megfelelő tanulmányi programokat más jogi karok Európában.

Kiváló professzorok és neves jogi szakértők számos kulcsfontosságú szakterületeken tanítani karunkon beleértve Prof. dr dr hc Vladimir Vodinelić, Prof. dr Vesna Rakić- Vodinelić, Prof. dr emeritus Momčilo Grubač, Prof. dr Dragoljub Popović, Prof. dr Jakov Radišić , Prof. dr Zoran Ivošević vendégprofesszorként, Prof. dr Bogoljub Milosavljević , Prof. dr Dušan Kitić , Prof. dr Zlatko Stefanović és mások.

Egy fiatal előadók csoportja, akik külföldön olyan rangos jogi karokon tanultak, mint a London School of Economics, a Sorbonne, a Columbia University, a Central European University, a Connecticuti Egyetem, a Leicesteri Egyetem, jelentősen megerősítik oktatási módszereinket.

Ennek a karnak a tanárai számos ENSZ- és Európa Tanács-intézményben, valamint Európa-szerte működő szakmai szervezeteknél képviselték Szerbiát . Az egyik tanárunk - Prof. dr Dragoljub Popović volt az első szerb bíró szolgál az Európai Emberi Jogi Bíróság.

Szervezetünk a hallgatók számára könnyű hozzáférést biztosít a tanárokhoz és tanársegédekhez.

Helyszínek

  • Belgrade

    Goce Delčeva 36, , Belgrade

    Kérdések