Keystone logo
United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

United Arab Emirates University College of Humanities and Social Sciences

Bevezetés

Üdvözöljük az Egyesült Arab Emírségek Egyetemen (UAEU) - az Egyesült Arab Emírségek első és legfontosabb átfogó nemzeti egyetemen. Az UAEU arra törekszik, hogy átfogó, kutatás-intenzív egyetemré váljon, és jelenleg 14 000 Emirati és nemzetközi hallgatót regisztrál.

110371__MG_1067new_resize-2.jpg

Mint az Egyesült Arab Emírségek zászlóshajó egyeteme, az UAEU akkreditált, magas színvonalú egyetemi programokat kínál a Humanitárius és Társadalomtudományi Főiskolán. A kiemelkedő nemzetközi karokkal, a legmodernebb új egyetemmel és a hallgatói támogató szolgáltatások teljes skálájával az UAEU olyan élő tanulási környezetet kínál, amely páratlan az Egyesült Arab Emírségekben. Az UAEU jelenleg az 5. számú arab világban és a # 350 világszerte.

Az UAEU akadémiai programjait a munkáltatókkal együttműködve fejlesztették ki, így a diplomások magas keresletben vannak. Az UAEU alumíniumai kulcsszerepet töltenek be az ipar, a kereskedelem és a kormányzat területén az egész régióban. Folyamatos beruházások a létesítményekbe, szolgáltatásokba és személyzetbe biztosítják, hogy az UAEU továbbra is az innováció és a kiválóság modellje lesz.

Akkreditáció

A Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Főiskola elismeri a nemzetközi akkreditáció értékét, amely biztosítja a CHSS programokban végzett minőségi tanítás és kutatás megfelelő elismerését. Egy kollégium akkreditációs bizottságot hoztak létre, hogy segítse az egyes osztályok erőfeszítéseit a programok akkreditálásában, valamint a CHSS egészének intézményi akkreditációjának lehetőségeinek feltárására.

A CHSS programokat jelenleg a Felsőoktatási és Tudományos Minisztérium ismeri el .

110015_109903_chss_logo.jpg

Az Egyesült Arab Emírségek Egyetemen, a Humanitárius és Társadalomtudományi Főiskolán (CHSS) izgalmas és változatos lehetőségeket kínál, és olyan diplomásokat állít elő, akik hozzájárulhatnak a helyi közösségekhez és a szélesebb társadalomhoz. A CHSS-nek kiemelkedő nemzetközi karja van, amely elkötelezte magát a legmagasabb színvonalú tanulóknak. Ezek hozzájárulnak a tudás generálásához globális szinten, és jóval túlmutatnak az egyetemen. Karunk is tanuló-központú, és tanárként és mentorként tölt be szerepüket, tájékoztató oktatást és személyes útmutatást nyújtva a diákoknak.

A CHSS több mint 3500 hallgatóval és 150 oktatóval rendelkezik, amely az egyetemet alkotó kilenc főiskola legnagyobbja, gazdag hagyományokkal, az örökség iránti elkötelezettséggel és az innovációval, valamint a közösség és a nemzet szolgálatában való elkötelezettséggel.

Mester programok

A mesterképzések transzformációs tanulási élményt nyújtanak, ami előnyös lehet a karrier előrehaladásában. Az ötletek, perspektívák, ismeretek, készségek és eszközök, amelyeket a hallgatók szereznek, erőteljes és tartós hatást gyakorolhatnak személyzetükre és szakmai életükre.

Kutatási lehetőségek

A CHSS egy változatos főiskola, amely különböző tanszékekkel segíti a diákok különböző kutatási érdekeit és együttműködését. Karok és hallgatók A CHSS együttműködik és részt vesz a kutatás, a folyamatos oktatás, a workshopok és a konzultáció révén különböző területeken, mint például a média, a konferenciák és a kormányzati és magánszervezetek és intézmények.

110370_CR2_0607.jpg

programok

A Főiskola növekvő skáláját kínálja a végzős programoknak, amelyek magukban foglalják:

  1. M.Sc. távérzékelési és földrajzi információs rendszerekben (GIS)
  2. MA Irányítás és Közpolitika
  3. M.Sc. Klinikai pszichológia
  4. A szociális munka mestere

Helyszínek

  • Al Ain

    Sheik Khalifa Bin Zayed St - Abu Dhabi - United Arab Emirates, , Al Ain

    Kérdések