Keystone logo
Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo

Bevezetés

A több mint 40 éves múltra tekintő Ana G. Méndez Egyetem, a Gurabo Campus (korábban Turabo Egyetem) az ország leggyorsabban növekvő felsőoktatási intézménye. A tekintélyes Közép-Állami Felsőoktatási Bizottság, az Ana G. Méndez Egyetem által akkreditált, a Gurabo Campus számos szakmai akkreditációval rendelkezik, amelyek minőségi pecsétet adnak hallgatói oktatásának.

A fő campus kiváltságos helyet foglal el Puerto Rico középső keleti részén, és öt helyszíne, amelyek Barceloneta, Cayey, Isabela, Ponce és Yabucoa városában helyezkednek el, biztosítják a hallgatók számára a biztonságos környezetet, a gondolkodás szabadságát és a fizikai lehetőségeket. először. Az Ana G. Méndez Egyetemen, a Gurabo Campuson több mint 100 akadémiai program közül választhat a műszaki bizonyítványok, társult diplomák, érettségi, mesterek és doktorátumok között. Ezen felül személyesen vagy távolról is tanulmányozhatja online tudományos ajánlatunkat.

Küldetés, jövőkép és értékek

Küldetésünk

Az Ana G. Méndez Egyetem. A Gurabo Campus felsőoktatási intézmény széles körű tudományos kínálatával, a legmagasabb minőségi követelményekkel összhangban. A sokszínű tudományos népesség oktatásában, kutatásában, innovációjában, nemzetközivé válásában és társadalmi-humanista fejlesztésében rejlő kiválóság iránti elkötelezettség mellett az Ana G. Méndez Egyetem, a Gurabo Campus globális polgárokat alkot, kritikus gondolkodásúak, amelyek hozzájárulnak a fejlődéshez és Puerto Rico és más országok jóléte.

2025-es látomás

A Gurabo Campus Ana G. Méndez Egyetem jövőképe az oktatás és a kutatás vezető oktatási intézménye, amely elősegíti az innovációt, a vállalkozást, a nemzetközivé válást és a kulturális sokszínűséggel és a környezettel szembeni érzékenységet.

Értékeink

A Gurabo Campus Ana G. Méndez Egyetem elkötelezett az alábbiak mellett:

 • a gondolat és a véleménynyilvánítás szabadsága
 • a sokszínűség elismerése és tiszteletben tartása
 • Az egyén méltóságának tiszteletben tartása
 • kiválóság a tanításban, valamint az ismeretek generálása, terjesztése és alkalmazása
 • az etikai, társadalmi és kulturális értékek előmozdítása
 • kiváló tervezés, üzemeltetés és szerviz
 • A környezet és a természet tiszteletben tartása
 • az emberi és esztétikai érzékenység előmozdítása

Buro Millennial / Pexels

128393_pexels-photo-1438072.jpeg

Rektorunk

Dr. David Méndez Pagán, az Ana G. Méndez Egyetem jelenlegi rektora, a Gurabo Campus, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a felsőoktatás adminisztrációjában, a nemzetközi ügyekben, a hallgatói támogató szolgáltatásokban, az egyetemi oktatásban és a felsőoktatásban. Posztgraduális, a programok fejlesztése és koordinálása, a vállalati kapcsolatok és a külső forrásokból finanszírozott programok irányítása.

Ezeket a tapasztalatokat megosztotta számos nemzeti és nemzetközi konferencián, például: az összehasonlító oktatás világkongresszusa; a Főiskolai Testület latin-amerikai oktatási kongresszusa; a spanyol főiskolák és egyetemek szövetsége, nemzeti és nemzetközi konferenciák; a Spanyol Nemzeti Achievement Awards konferencia; a Felügyeleti és Tantervfejlesztési Egyesület; valamint a Digitális Könyvtár tézisek és Disszertációk Hálózata.

Felsőoktatási adminisztrátorként Dr. Méndez kulcsszerepet játszott az innovatív programok kidolgozásában az Egyesült Államok állami és magán egyetemein, mint például: a New York University, a Rutgers University, a Austini Texasi Egyetem és az Egyetem. Princeton-tól. Ezek a tapasztalatok lehetővé tették, hogy a Turabo Egyetemen (ma), a mai Ana G. Méndez Egyetemen, a Gurabo Campuson doktori tanulmányainak első dékánjává váljon.

Egyéves sabbatikust szerzett, hogy a Proquest UMI-ben publikációk disszertációjának igazgatójaként dolgozzon. Lehetőség kapcsolatba lépni több mint 600 egyetemmel a világon. Visszatérése után kinevezték az UT nemzetközi ügyekkel foglalkozó kancellárjává, majd Puerto Ana-ban az Ana G. Méndez Egyetemi Rendszer (SUAGM) nemzetközi ügyekért felelős alelnökévé. Ahol egyik prioritása a nemzetközi kapcsolatok szisztematikus szempontból volt, és olyan átfogó nemzetköziesítési terv kidolgozása, amely támogatná a SUAGM globális terjeszkedését.

2013 óta őt választották az ENSZ Akadémiai Hatása (UNAI) globális állampolgársági kezdeményezésének globális központjának szóvivőjévé és koordinátorává. Ahol a világ több mint 1200 egyeteme együttműködési projekteket dolgoz ki, amelyek támogatják az ENSZ tíz alapelvet, mint globális állampolgárságot.

2014-ben az Amerikai Oktatási Tanács Nemzetközivé válási Vezető Intézete és a Nemzetközi Oktatási Rendszergazdálkodók Szövetsége a felsőoktatási intézmények nemzetközivé válásának 30 vezető vezetõjének nevezte ki.

Az elmúlt 16 évben oktató marad, és az UAGM-Gurabo Oktatási Iskola professzora.

Dr. Méndez oktatási doktori fokozatot szerezett a New York-i Egyetemen és érettségit a Puerto Rico Egyetemen, a Mayagüez egyetemen. A Puerto Rico-ban, San Juanban született szabadidejét utazásokra tölti és a vizuális művészetekre és a zenére szenteli magát. Művészként munkáit az egyetemeken mutatták be, ahol dolgozott, és az elmúlt tíz évben a Puerto Rico-i Kulturális Intézet Művészetek San Sebastián Fesztiválján, ahol első díjat nyert az eredeti művészeti osztályban.

Hogyan érkezzünk meg

A nagyvárosi területről

Forduljon a Luis A. Ferré PR-52 autópályára Ponce irányába. Körülbelül 20 perces vezetés után lépjen ki jobbra a 14. kijáratnál, amely a PR-1-hez és a PR-30-hoz vezet. Maradjon a jobb sávban, menjen a híd alá, és forduljon kissé jobbra a Cruz Ortiz Stella PR-30 expressz felé. Csatlakoztassa a PR-30-hoz. Vezessen körülbelül három percig. Hajtson jobbra a 4-es kijáratnál a PR-189 út felé. Forduljon jobbra, hogy csatlakozzon a PR-189 úton. A Gurabo Campus Ana Méndez Egyetem később a bal oldalon lesz.

A keleti területről

Forduljon rá Cruz Ortiz Stella PR-30 expresszre Gurabo felé. Körülbelül 25 perces vezetés után forduljon jobbra a 4. kijáratnál a PR-189 felé. Forduljon balra, hogy csatlakozzon a PR-189 útra. Az Ana G. Méndez Egyetem, a Gurabo Campus néhány lépésnyire lesz balra.

Délről

Forduljon a Luis A. Ferré PR-52 autópályára San Juan irányába. Körülbelül 40 perces vezetés után haladjon jobbra a Cruz Ortiz Stella PR-30 expressz felé. Vezessen körülbelül három percig. Hajtson jobbra a 4-es kijáratnál a PR-189 út felé. Forduljon jobbra, hogy csatlakozzon a PR-189 úton. A Gurabo Campus Ana Méndez Egyetem a bal oldalon lesz.

Akkreditációk

EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

Helyszínek

 • Gurabo

  Universidad Ana G. Méndez, Navarro, Gurabo 00725, , Gurabo

Kérdések