Keystone logo
Universidad Austral

Universidad Austral

Universidad Austral

Bevezetés

Ki vagyunk

Egyetem vagyunk

Egyetemi intézményként javasoljuk a társadalom szolgálatát az igazság minden dimenzióban való keresésével, az egyetemes jövőképű ismeretek fejlesztésével és továbbításával.

A valóságnak ez a tág perspektívája arra késztet bennünket, hogy megnyíljunk mások előtt, és elősegítsük az egyetemi munkára jellemző interdiszciplináris szellemet és az emberek közötti kapcsolatokat előnyben részesítő munkakörnyezetet.

Napról napra építünk egy oktatókból, szakemberekből, hallgatókból és diplomásokból álló közösséget az intellektuális szabadság, a felelősség, a kulturális sokszínűség és a másik iránti tisztelet keretein belül; ahol sok másképp gondolkodó ember próbára teszi tudását, hogy ötleteket generáljon, amelyek képesek gyorsan eljutni a társadalomba.

Egyetemi küldetésünk középpontjában az a személy áll, aki minden oktatási, kutatási, átadási, orvosi segítségnyújtási és egyetemi továbbképzési tevékenységünk végét jelenti.

Humanisztikus elképzelésünk arra késztet bennünket, hogy szakmai és társadalmi értelemben vett erények képzésére összpontosítsunk; olyan erények, mint az őszinteség, a barátság, az ipar, az erőfeszítés és az állandó tanulási vágy.

Ilyen módon arra törekszünk, hogy közösségünk tagjainak személyes tehetsége szellemi, társadalmi és nyilvános vezetéssel együtt járjon, és a társadalmat átalakító emberi erősebb hozzájárulást javasoljon. Elősegítjük az egyetem és a társadalom különböző szereplőinek közös munkáját helyi és nemzetközi szinten, olyan környezetet teremtve, amely folyamatosan tanul és hozzájárul.

145468_pexels-photo-3762800.jpeg

Keresztény identitással

Keresztény identitásunk arra hív bennünket, hogy azonosítsuk magunkat azzal a szeretettel, amelyet Jézus tanít nekünk az evangéliumban, és azzal a szabadsággal, amelyet ő maga adott nekünk. Ebből a szempontból keressük a harmóniát a hit és az ész között, reagálva a mai világ konkrét problémáira.

Megértjük minden ember méltóságát az élet transzcendens sorsának megfelelően. Ezért olyan keresztény formációs tevékenységeket kínálunk, amelyek ápolják az emberek szellemi dimenzióját, a személyes szabadság és a különböző vallású emberek tiszteletének légkörében. Ösztönözzük a megbocsátás kérésének képességét, amikor hibázunk, és megbocsátani másoknak, tudva, hogyan értsük meg és helyezzük magunkat a másik helyébe. A találkozás kultúráját igyekszünk létrehozni azáltal, hogy megnyílunk mások problémáinak és vágyainak. Azokkal a gondolkodókkal együtt, akik másként gondolkodnak, gyümölcsöző párbeszédet alakítunk ki mindannyiunk között.

Önkéntességgel segítjük elő a szolidaritást egyetemi közösségünk emberei között, hogy különleges módon segítsük a kiszolgáltatott helyzetben lévőket.

Olyan emberi jogokat támogatunk, mint az élet, az egészség, az oktatás, a család, a társadalmi igazságosság, a környezetvédelem és a közjó keresése; mindig befogadó környezetben, ahol az emberek eszméit tiszteletben tartják.

Szent Josemaría ihlette

Szent Josemaría ihlette az Universidad Austral létrehozását. Arra biztatott bennünket, hogy az egyetemek éljenek minden ember igényeivel szemben, és hogy legyenek olyan csereprogramok és megértési területek, amelyek az igazságosabb társadalom felépítésére hajlandó polgárokat alkotnak.

Ugyanezzel a kezdeti impulzussal ma az Opus Dei segíti az egyetemet abban, hogy a keresztény alapelveket beépítse a tanításba, tartalmában, sőt az egyetem irányításában is.

Az Opus Dei egyik fő üzenete az élet értelmének gazdagítása azáltal, hogy Istent megtalálja a mindennapi munkában, és mások szolgálatába állítja.

145470_pexels-photo-5676744.jpeg
Ivan Samkov / pexels

Küldetés és jövőkép

misszió

Az Universidad Austral az igazság keresése, az ismeretek fejlesztése és továbbítása, az erények képzése és transzcendens rendeltetésének megfelelően az egyes emberek gondozása, az értelmi, szakmai és társadalmi vezetés gyakorlása révén kívánja szolgálni a társadalmat. és nyilvános.

kilátás

Arra törekszünk, hogy tudományos, oktatási és transzfer hozzájárulásaink referenciamutatóivá váljunk azokon a tudományterületeken, amelyek a legnagyobb hatást gyakorolják az emberek fejlődésére, elősegítve az interdiszciplinaritást és a társadalom széleskörű vonzerejét.

Rangsorok és akkreditációk

QS University Rankings

Az Universidad Austral az első argentin magángazdálkodási egyetem Latin-Amerikában, Argentínában a harmadik egyetem és a QS Latin-amerikai Egyetem 2021. rangsorában az első magángazdálkodási egyetem. Emellett az Universidad Austral az első a foglalkoztathatóság terén a QS World University ranglistán.

 • # 1 a latin-amerikai argentin magángazdálkodásban (QS Latin American University Rankings)
 • # 1 Argentínában a foglalkoztathatóság terén (QS Graduate Employability Rankings)

145455_ranking-universidades-Universidad-Austral.png

IAE Business School

Az Universidad Austral IAE Business School- Universidad Austral hármas koronája van, ezt a kifejezést az üzleti iskolák területén használják, amikor az egyetem megszerzi a vezetői oktatás három legfontosabb nemzetközi akkreditációját, amely különbség csak a a világ iskolái:

 • Egyesület a kollégiumi üzleti iskolák előmozdítása érdekében (AACSB)
 • MBA-k Szövetsége (AMBA)
 • Európai minőségjavító rendszer (EQUIS)

145460_ASCSB-Equis-AssociationofMBAs.png

A rangsorban az IAE Argentína és Latin-Amerika legjobb üzleti iskolái között van.

 • # 1 Argentínában: Financial Times (Executive Education); Amerika közgazdaságtan (mesterképzések); Nyítás
 • # 1 Magánkezelés Argentínában Eduniversal Business School rangsor 2019
 • # 2 Argentínában: QS Global MBA rangsor
 • # 7 Latin-Amerikában: QS Global MBA rangsor

145458_IAEBusinessSchool.png

Gazdaságtudományi Kar (Agrobiznisz Központ)

Az Universidad Austral Gazdaságtudományi Karának agrárgazdaságának mestere a világ három legjobb agrobiznisz MBA-sának dobogós helyén áll, és Latin-Amerikában a legjobb. Az Eduniversal ranglista a legrangosabb ebben a kategóriában.

 • Eduniversal: # 2 a világ MBA agrár-üzletágában és # 1 Latin-Amerikában.


145459_eduniversal.png

jogi iskola

A QS Világegyetemi tantárgyak szerinti legfrissebb frissítése szerint az Universidad Austral Argentínában a 2. és a Jog területén a magánkezelésben az 1. helyen áll.

145462_ranking-universidades-Universidad-Australbysubject.png

Austral Egyetemi Kórház

Az Universidad Austral kórház Argentína első kórháza, és a világon az egyik első, amely a Joint Commission International-től megszerezte a legmagasabb minősítést az "Akadémiai Kórház" kategóriában. Ezenkívül ez az első kórház Argentínában, amely újra akkreditálta magát a Joint Commission Internationalnél.

145465_jointcomissioninternational.png

América Economía: Latin-Amerika egyetlen kórházainak és klinikáinak ranglistája.

145466_America.png

A legjobb argentin nemzetközi kórház 2016-ban, a Nemzetközi Egészségügyi Bizottság.

145467_InternationalHealthcareComission.png

Helyszínek

 • Pilar

  Mariano Acosta 1611 (B1629WWA) Derqui, Pilar, Provincia de Buenos Aires, , Pilar

  • Rosario

   Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

   • Rosario

    Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

    Kérdések